Transparent
Inloggen
Sluiten

'AS Roma gaat komende zomer voor Ryan Gravenberch'

18 maart 2020 09:43 - La Gazzetta dello Sport
Foto: Pro Shots

"AS Roma gaat komende zomer voor Ryan Gravenberch"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport hoopt AS Roma komende zomer Ryan Gravenberch naar Italië te kunnen halen. Het wil daarvoor twee spelers van de hand doen en de binnengekomen transfergelden onder meer gebruiken om de middenvelder van Ajax vast te leggen. Gravenberch zou naar verwachting tussen de tien en twaalf miljoen euro moeten kosten. De jeugdinternational heeft nog een contract tot de zomer van 2021, al kwam in december van vorig jaar al naar buiten dat Ajax in gesprek is met de middenvelder over een nieuw contract. "Beide partijen hebben de intentie om met elkaar door te gaan", gaf directeur voetbalzaken Marc Overmars daar toen over aan.

Meer op La Gazzetta dello Sport




Tags

gravenberch roma dello gazzetta overmars transfergelden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Niet doen zo houden wij niets over anders gewoon niet onder de 35 miljoen
+1/-0

4 jaar geleden
Zou zowel van Gravenberch als van Ajax ontzettend dom zijn om dit te doen, mocht het waar zijn. Gravenberch heeft veel potentie maar moet ook nog veel leren. Hij moet eerst eens een jaar of vier belangrijk zijn in Ajax 1 en dan pas aan het buitenland gaan denken.
+2/-0

Tja je verwacht het niet he.
Raiola als zaakwaarnemer, allemaal uitstellen om bij te tekenen en een Italiaanse club die plots intresse heeft.
Waar heb ik dat eerder gezien?
+2/-0

4 jaar geleden
Hebben ze niets beters te doen in Italie ?
+1/-0

4 jaar geleden
Italië lijkt me nu (en straks ook) geen verstandige keuze.
+1/-0

4 jaar geleden
Gewoon laten gaan. En geen enkele spelers meer vastleggen die Raiola als zaakwaarnemer heeft. Is echt de enige manier om dit gezwel uit je club te krijgen.
+2/-0

4 jaar geleden
Zoiets flikt Raoiala iedere keer bij Ajax om de prijs op te drijven bij onderhandeling contractverlenging. Raiola is een PSV vriendje, daar flikt hij dat niet. Kijk maar eens wie zijn grote vrienden zijn, allemaal PSV coryfeeen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Laten we maar doen.
+1/-0

4 jaar geleden
Onder contract bij Raiola. Of een reëele contractverlenging die goed is voor speler EN club. Niet te lang over pingelen. Anders verkopen voor 12 m en 50% transfer rechten
+1/-0

4 jaar geleden
Als hij graag weg wil: verkopen, maar dan wel voor minimaal 15 miljoen. Je moet alleen spelers behouden die daadwerkelijk bij Ajax willen spelen. Laat hem maar wel eerst even bellen met Kluivert. Die heeft echt de afgelopen jaren vaak en fantastisch gespeeld en zich ontwikkeld naar een absolute top buitenspeler. Gravenberch is alles behalve constant, hij moet wel beseffen dat als hij in een mindere periode raakt, en die kans is groot, dat hij direct wordt afgeschreven en Bazoer achterna kan bij Vitesse.
+1/-0

4 jaar geleden
Hij heeft inderdaad zich eigen nog niet ontwikkeld bij Ajax 1 ,het lijkt mij stug dat Roma op basis van zijn ontwikkeling zo geïnteresseerd zijn in hem.
Voor hem zelf zou het ook niet zo een goede stap zijn, laat hij eerst maar is een tijdje floreren bij Ajax 1 en een vaste basisspeler worden ,het is wel zeker dat als hij in Italie speelt zoals nu bij Ajax een hele harde kont gaat krijgen van de bank van Roma.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Niks met een pauper club te maken, allereerst is Ten Hag zijn plan met Gravenberch na PSV uit in 2018 niet nagekomen.... En Raiola heeft ze al gewaarschuwd....

Ik sta er niet achter hoor maar als je uitspraken niet nakomt kun je wat verwachten.
+2/-1

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Gravenberch is maar gewoon een werknemer hoor.

Als je dat al niet aankunt ga je maar lekker naar Roma. Ook voor Gravenberg 10 anderen.
"Raiola heeft ze gewaarschuwd". Raiola gaat helemaal niet over de opstelling, en Gravenberch zelf ook niet.

Daag Gravenberch. 15 Miljoen is niet eens een gek bedrag voor wat hij tot nu toe heeft laten zien in het 1e.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Zie weer mijn standaard down voter……. Ene DonVito, maar je zegt het goed lig er niet wakker van want het is geen supertalent.
+1/-1

4 jaar geleden
Er gaat helemaal niemand meer van Ajax naar dat malle Italië. Wat denken zij daar wel zeg, zorg eerst maar dat je eerlijk wordt naar je volk wat betreft het Virus, lammelingen.
+1/-0

4 jaar geleden
Hij heeft even mogen ruiken aan Ajax 1.
Is hij opgevallen ?
Kan hij V.d. Beek bijvoorbeeld al opvolgen ?
Lijkt me niet.
Geen bokkesprongen maken om hem te behouden.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos