Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Voorlopig geen trainingen Ajax 1 en Jong Ajax

15 maart 2020 21:06 - AD.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Voorlopig geen trainingen Ajax 1 en Jong Ajax; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat NOC*NSF en de KNVB alle profclubs adviseren om voorlopig niet meer te trainen. "We willen ons strak houden aan de overheidsrichtlijnen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen", aldus technisch directeur Maurits Hendriks van NOC*NSF. ",We hebben niet overal zeggenschap over. Het is nu niet verboden om hard te lopen bijvoorbeeld. We zijn nu aan het bekijken of we bepaalde zaken overeind kunnen houden. Ons dringende advies is wel om alle trainingsomgevingen te sluiten." De KNVB heeft zich ook aangesloten bij dit advies.

Update 21:06: Voetbal International-verslaggever Marco Timmer meldt via Twitter dat er voorlopig geen trainingen zullen zijn van Ajax 1 en Jong Ajax. Het is echter nog niet definitief of dit tot 6 april zal duren, wat de KNVB wel wil.

Meer op AD.nl




Tags

jong knvb noc nsf hendriks maurits overheidsrichtlijnen strak timmer trainingsomgevingen verboden verspreiding zeggenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Je moet alkes stoppen. Alle nationale Competies er uit. EK jaar uitstellen. Laat de spelers naar hun land van herkomst gaan, als dat nog kan. Zodat zij bij familie zijn. Start de voorbereiding maar eerder als het al kan.
Op basis van de huidige stand en coëfficiënten van de clubs bepalen wie er Europa in gaat en in welke discipline. Laat niemand degraderen en laat er 1 promoveren. Dan maar meer wedstrijden volgend jaar.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Daar denken ze in Alkmaar anders over :-)
Hopelijk is het Corona virus op tijd onder controle om de competitie wel uit te spelen.
Winnen op een voetbalveld is toch het mooiste dat er is.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal