Transparent
Inloggen
Sluiten

Italiaanse geruchten over problemen transfer Chivu

16 augustus 2003 09:03

Verslaggever: RvN

In Italie wordt er op dit moment nog heel weinig gemeld over eventuele problemen bij de transfer van Chivu. Alleen Datasport meldt hier uitgebreid over. Uit financiele kringen zou Datasport vernomen hebben dat Ajax nog geen garantie heeft gekregen voor het tweede en derde deel van de betaling van de transfersom in Chivu welke in de komende twee jaar plaats zouden moeten vinden. Gesproken wordt overigens over een transfersom van 15 miljoen euro. Volgens Datasport zou er een deadline van 27 augustus zijn waarvoor de garantie sbinnen moeten zijn. Anders zou de transfer alsnog afketsen en Chivu terug moeten keren naar Amsterdam.

AS Roma ontkende echter tegenover Datasport dat er sprake is van enige problemen.

Gisterenavond meldde RTL Internet al dat Chivu in afwachting van de financiele garanties is teruggekeerd in Amsterdam en vrijdag in training was in het krachthonk van Ajax.

Meer op




Tags

chivu datasport garantie afketsen betaling deadline garanties gisterenavond krachthonk kringen roma sbinnen vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos