Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax weer uitstekend vertegenwoordigd in voorlopige selecties Oranje

11 maart 2020 12:07
Foto: Pro Shots

Ajax weer uitstekend vertegenwoordigd in voorlopige selecties Oranje; image source: Pro Shots

Ajax is zoals vanouds weer uitstekend vertegenwoordigd in de selecties van Oranje. In de voorselectie van het Nederlands elftal zitten met Ryan Babel, Donny van de Beek, Daley Blind en Quincy Promes weer vier Ajacieden. In tegenstelling tot de vorige interlandperiodes is Ajax daarmee echter geen hofleverancier, omdat AZ vijf spelers in de voorselectie zit.

Met vier spelers is Ajax wel hofleverancier van de voorlopige selectie van Jong Oranje. Voor Ryan Gravenberch is het de eerste keer dat hij op de voorlopige lijst staat. Ook Carel Eiting, Perr Schuurs en Kjell Scherpen mogen weer hopen op een plek in de definitieve selectie. Bovendien zijn ook de verhuurde Noa Lang en Sven Botman in de voorselectie opgenomen. Voor Botman is het ook de eerste keer.

Hofleverancier is Ajax ook in de voorlopige selectie van Oranje onder 20. Juan Familia Castillo, Jurgen Ekkelenkamp en Kik Pierie staan daar op de voorlopige lijst.




Tags

oranje hofleverancier botman babel beek blind castillo eiting ekkelenkamp familia gravenberch jong pierie promes scherpen schuurs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos