Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: "Dit was fijn voor iedereen die Ajax lekker vindt"

7 maart 2020 23:36

Ajax-aanvoerder Dusan Tadic stond de pers weer eens te woorden in gebroken Nederlands. Dit leverde een grappig uitspraak op: 'Deze zege was fijn voor iedereen die Ajax lekker vindt." Maar het was duidelijk wat hij bedoelde. "Deze was heel belangrijk."

De Serviër maakte een opgeluchte indruk. "De laatste wedstrijden liep het niet goed en dan krijg je frustratie. Er is dan geen rust, zeker als je achterkomt. Moeilijk. Voetbal is emotioneel, zeker als je te vaak verliest als Ajax zijnde." Hoewel er werd gewonnen was het voetbal nog steeds niet om over naar huis te schrijven. "We moeten balvaster zijn, dan kan de tegenstander ook niet counteren. De winst is echter nu enorm belangrijk."

Dan nog even over het incidentje met Sergino Dest: "Als ik de bal zou verliezen dan zouden we tegen een counter zijn aangelopen. Een beetje emotioneel mag in het voetbal, dat is goed. Ik heb ervaring en probeer te helpen. Zowel hem als het team. Hij is een goede jongen en een goede speler."




Tags

tadic emotioneel achterkomt balvaster counter counteren dest grappig incidentje opgeluchte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal