Transparent
Inloggen
Sluiten

RTL: "Chivu in afwachting bankgarantie terug in Amsterdam"

15 augustus 2003 23:03

Verslaggever: RvN

De internetsite van RTL meldt dat Cristian Chivu momenteel terug is in Amsterdam in afwachting van duidelijkheid omtrent de bankgarantie die Ajax kreeg van AS Roma voor de transfer van de Roemeen. Het bericht staat vreemd genoeg niet op de teletekstpagina van de commerciele zender, alleen op internet. De politie deed vorige week, zoals bekend, een inval bij AS Roma, nadat er verdenkingen waren gerezen dat handtekeningen van bankgaranties te verkrijging van de licentie voor het nieuwe seizoen zouden zijn vervalst. Chivu zou zich nu, volgens de internetsite van RTL in het krachthonk van Ajax fit houden.

Eerder vandaag kwam Planet Football nog met een interview waarin hij zich heel positief uitliet over zijn nieuwe club. Daarin werd wel vermeld dat Ajax de overschrijvingspapieren zou tegenhouden in verband met de bankgarantie. Daardoor zou de Roemeense verdediger nog steeds niet speelgerechtigd zijn.

Meer op




Tags

bankgarantie chivu internetsite roma bankgaranties cristian gerezen handtekeningen inval krachthonk licentie overschrijvingspapieren planet roemeen tegenhouden teletekstpagina uitliet verdenkingen verkrijging vervalst zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos