Transparent
Inloggen
Sluiten

'Drie stafleden Ajax preventief thuis vanwege coronavirus'

5 maart 2020 20:53 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Drie stafleden Ajax preventief thuis vanwege coronavirus"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat drie leden van Ajax de komende week niet beschikbaar zullen zijn. Assistent-trainer Christian Poulsen, inspanningsfysioloog Alessandro Schoenmaker en een van de fysiotherapeuten moeten preventief tot vrijdag 13 maart thuis blijven. Zij waren onlangs aanwezig op een verjaardagsfeest waarbij ook iemand aanwezig was waarbij enkele dagen later het coronavirus werd geconstateerd.

Woordvoerder Miel Brinkhuis bevestigt dat de stafleden uit voorzorg nu thuis blijven. "Het drietal heeft geen klachten. En als dat tot en met donderdag zo blijft, kunnen de medewerkers hun werk op de club weer hervatten", aldus Brinkhuis.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

coronavirus preventief brinkhuis alessandro fysiotherapeuten inspanningsfysioloog miel poulsen schoenmaker telegraaf verjaardagsfeest voorzorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Aha, dat verklaard de afgelopen resultaten. De" griep" heerst.
+1/-1

4 jaar geleden
Het lijkt inderdaad wel alsof het hele team is getroffen. Maar dan is dit wel de meest langdurige griep in de geschiedenis. Het team raakte precies gelijktijdig besmet in de tweede helft bij Chelsea uit en lijken nog steeds niet hersteld te zijn. Waarschijnlijk besmet door de scheidsrechter destijds, die had namelijk al in de eerste helft last van waanideeën. Alle gekheid op een stokje, hopelijk zal deze virus Ajax voorbij gaan. Net zoals de mensen om ons heen, de hele wereld lijkt wel in angst te leven op het moment.
+1/-1

4 jaar geleden
Was dicki avocaat maar bij ons dan dan waren we nog europees aanwezig de beker en waren we al kampioen NU. Met PROFESSOR Ten Hag wordt en is het al een GROTE FIASCO.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos