Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'We geven de goals weer op een heel simpele manier weg'

4 maart 2020 23:50

Donny van de Beek gaf in gesprek met Fox Sports aan dat het heel moeizaam ging tegen FC Utrecht. "We weten allemaal dat we in een slechte fase zitten en we niet ons beste voetbal spelen. We zitten ook in een fase waarin alles tegenzit, maar we geven ook niet thuis in de kwaliteit", aldus Van de Beek. "In de eerste helft deden we het nog wel redelijk, maar de goals geven we weer op een heel simpele manier weg. Door twee stomme dingen geef je twee goals weg en dat was in de vorige wedstrijden ook al zo."

Ajax wist nauwelijks tot kansen te komen. "De wil is er zeker wel, maar de kwaliteit is nu gewoon niet goed genoeg", zo gaf hij aan. "Een paar keer speelden we er in de eerste helft onderuit, maar was de eindpass net niet goed. Dat is jammer als je de kansen wil creëren."

De middenvelder vindt niet dat Ajax nu problemen heeft omdat tegenstanders weten hoe ze de ploeg moeten bespelen. "Het ligt meer aan ons. Wij zijn in de kwaliteit momenteel niet goed genoeg", zei hij daarover. "Daarvoor hebben we het wel vaak laten zien. Ploegen hadden verschillende manieren om ons te bestrijden, maar toch wonnen we steeds. In die fase willen we weer komen."




Tags

beek simpele eindpass fox stomme utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht