Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Het is frustrerend als afspraken niet nagekomen worden'

1 maart 2020 22:49

In gesprek met Fox Sports gaf Dusan Tadic aan dat iedereen gefrustreerd was na de wedstrijd tegen AZ. "Dat is het altijd als je over dingen praat en je daarna jouw afspraken niet nakomt. Dan komt er altijd frustratie", aldus Tadic. "Vooral in het druk zetten hadden we afspraken gemaakt. Als één speler dan te laat is, is iedereen slecht en loop je voor niets. Dat was heel slordig."

Tadic krijgt de vraag hoe Ajax dit moet omdraaien. "We moeten samen blijven. Het moet veel beter", zo gaf hij aan. "We moeten een team zijn. Als we als team goed gaan spelen, komt het vanzelf weer."

De aanvoerder van Ajax vindt niet dat er een crisis is. "Maar als je bij deze club een wedstrijd verliest, is dat niet goed genoeg", zei hij daarover. "We moeten kijken waarom we niet goed gespeeld hebben en waarom dat gebeurde. We moeten een team worden en dan kunnen we wedstrijden winnen."




Tags

tadic fox nakomt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos