Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Ik heb alle vertrouwen in een goed resultaat tegen AZ'

29 februari 2020 09:46

In gesprek met De Telegraaf geeft André Onana aan overtuigd te zijn van een overwinning tegen AZ. "De overwinning op Getafe, de strijdlust, de steun van het publiek en de terugkeer van Nicolas Tagliafico, Quincy Promes en mogelijk Hakim Ziyech geven me alle vertrouwen in een goed resultaat tegen AZ. Ziyech is de beste speler van Nederland, het brein van ons elftal", aldus Onana.

De doelman vindt het geweldig dat Tagliafico, Ziyech en Promes weer terug zijn. "Zij zijn sleutelspelers en we hebben ze gemist. Waarom Hakim zo belangrijk is? Zonder hem is het moeilijk te scoren, want hij maakt zelf doelpunten en we hebben zijn assists nodig om kansen te creëren. Hij dicteert het spel en met hem hebben we veel, veel meer balbezit", zo geeft hij aan. "Nico is een essentieel onderdeel van onze verdediging en Quincy noem ik Mister One Game, One Goal, omdat hij elke wedstrijd scoort. Het is goed hem terug te hebben."

Onana verwacht niet dat de uitschakeling tegen Getafe een negatief effect op zondag zal hebben. "Soms win je, soms verlies je. En je kunt niet altijd goed spelen. Nu de resultaten tegenvallen, is het makkelijk om de slechte dingen te zien. Maar er gaat ook veel goed", zegt hij daarover. "AZ is een big game. We spelen thuis en zijn vol vertrouwen. Dat we nu uit de Europa League zijn, kan ons ook flink helpen, omdat we nu de volle focus op de competitie en de beker hebben. Of het met AZ-thuis en FC Utrecht-uit een rampweek kan worden? Dat is mogelijk, maar ik denk niet dat het gebeurt. We moeten iedereen vernietigen. Ik ben niet bang."




Tags

onana ziyech game getafe promes tagliafico brein dicteert essentieel mister nederland rampweek strijdlust telegraaf utrecht vernietigen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal