Transparent
Inloggen
Sluiten

Carel Eiting: "Ambiance was fenomenaal, een eer om in te mogen spelen"

28 februari 2020 00:06

De beschaafde en welbespraakte Carel Eiting verscheen ook voor de camera. "Het was heel lastig. We hebben paar mogelijkheden gehad maar dan was bijvoorbeeld de aanname niet goed. We konden nu wel makkelijker op hun helft komen, in tegenstelling tot daar. Maar ze deden het goed."

Natuurlijk ergerde Eiting zich ook aan de Spanjaarden maar hij ziet het anders dan veel anderen. "Heel veel mensen worden dan gek maar ik vind dat het hun recht om zo te doen. Ik maak me er niet druk over al hoop je wel dat de scheidsrechter dan op een positieve manier het heft in handen neemt." Hij was nog niet in de kleedkamer geweest maar sprak voor de hele groep toen hij het volgende zei: "Het is voor de ploeg en de supporters nu even onwijs balen."




Tags

eiting eer fenomenaal beschaafde onwijs welbespraakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal