Transparent
Inloggen
Sluiten

Griek Anastasios Sidiropoulos fluit Ajax - Getafe

25 februari 2020 13:47

Aanstaande donderdag zal het duel van Ajax tegen Getafe in Griekse handen liggen. De UEFA heeft Anastasios Sidiropoulos aangesteld als scheidsrechter. Een duel van Ajax floot hij nog niet eerder. Wel was hij eerder dit seizoen scheidsrechter bij Royal Antwerp - AZ, een duel die flink uit de hand liep op met liefst 13 gele kaarten. Twee spelers van Antwerp kregen twee keer geel, waardoor zij met rood van het veld werden gestuurd. Vorig seizoen was Sidiropoulos scheidsrechter bij Wit-Rusland - Nederland, waarbij Joël Veltman, Daley Blind, Donny van de Beek en Quincy Promes een basisplaats hadden. Ryan Babel kwam dat duel nog als invaller in het veld.

Op 3 september 2017 was de Griek al een keer scheidsrechter in Amsterdam toen Nederland - Bulgarije op het programma stond. Tijdens de 3-1 zege van Oranje stonden Daley Blind en Quincy Promes van de huidige Ajax-selectie in het veld. Donny van de Beek en Joël Veltman zaten toen op de bank, maar kwamen niet in actie.




Tags

sidiropoulos anastasios getafe griek antwerp beek blind nederland promes veltman babel bulgarije oranje rusland uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos