Transparent
Inloggen
Sluiten

'Quincy Promes hervat groepstraining bij Ajax'

25 februari 2020 00:43 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Quincy Promes hervat groepstraining bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Quincy Promes de groepstraining bij Ajax weer heeft hervat. De vleugelaanvaller is mogelijk donderdag alweer inzetbaar als Ajax het opneemt tegen Getafe. Het is alleen de vraag hoeveel risico Erik ten Hag wil nemen omdat zondag de topper tegen AZ op het programma staat.

Hakim Ziyech kampt nog altijd met klachten aan beide kuiten, maar lijkt donderdag wel gewoon inzetbaar. Ten Hag wil wel voorzichtig met hem omspringen. David Neres zal deze week sowieso niet in actie komen. De Braziliaan deed op het trainingskamp in Qatar al delen van de groepstraining mee, maar kreeg daarna een serieuze terugslag. Volgens De Telegraaf lijkt het nog wel even wachten tot Neres weer kan spelen.


Discussieer mee op de forums


Tags

groepstraining promes hag neres telegraaf braziliaan getafe kuiten omspringen qatar topper trainingskamp ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik ben bang dat we van hem ook geen wonderen mogen verwachten, voordat hij geblesseerd raakte was hij ook behoorlijk uit vorm ,maar goed ,positief blijven, slechter kan het ook niet.
+2/-0

2 maanden geleden
Ziyech en Promes niet tegen die slagers uit Spanje opstellen, zou erg dom zijn van Ten Hag.
Alles moet wijken om kampioen te worden. Die gare EL lekker laten lopen. AZ en Utrecht uit zijn de prioriteiten nu!!
+3/-3

 
2 maanden geleden
Inderdaad. Tegen Getafe is een wonder nodig, beter beide spelers sparen voor zondag tegen AZ.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Precies, ik ben er nooit voor geweest om Europees te sparen voor de competitie zoals Psv dat jaren heeft gedaan.
Maar nu de uitgangspositie al vrij kansloos is breekt nood wetten.
Zondag is de belangrijkste wedstijd van het jaar, met een marge van 6 punten en geen Europese verplichtingen meer moet het net genoeg kunnen zijn om de titel binnen te slepen.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Promes moet donderdag natuurlijk niet spelen, tenzij hij fit genoeg is om nog 20 minuten mee te doen richting het einde. Maar verder moeten we donderdag gewoon alles geven natuurlijk. Zondag staan er drie punten op het spel, zoals iedere week. Maar donderdag gaat het om onze Europese eer en natuurlijk ook een beetje om de romantiek van het voetbal: we gaan er toch wel alles aan doen om zo'n enorm ****** team als Getafe uit te schakelen?!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Gelul, niets sparen ,als hij fit is ,moet hij gewoon voetballen ,EL is ook belangrijk en er is nog niets verloren voordat het eindsignaal klinkt tegen Getafe ,we moeten er gewoon voor gaan, we gaan die klerelijers niets cadeau doen!!
+4/-2

 
2 maanden geleden
En vrijdag klagen als die in de lappenmand ligt weer.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Je zal mij niet horen klagen; that's all in the game, Promes gaat Ajax ook niet redden er zal meer moeten gebeuren ,maar dat zal dan wel volgende seizoen zijn, ben ik bang voor.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Als een speler fit is, gewoon opstellen. Alleen door te spelen raak je weer in vorm, vorm die hard nodig is.
Wat betreft Promes, ik hoop dat hij snel weer van de partij is. Dan Babel rechtstreeks naar de bank.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Natuurlijk moet je verstandig om gaan met blessures. Maar van wedstrijden laten lopen wordt helemaal niemand beter - alleen maar slechter!
+2/-0

nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Quincy donderdag laten spelen zou gekkenwerk zijn. Zondag misschien een half uurtje als deze week alles goed blijft verlopen.
+1/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Het blijft een beetje een raadsel hoe er opeens zo veel blessures kunnen ontstaan. En hoe de anti Overmars hoek ook probeert om ook dat hem in de schoenen te schuiven blijft het een beetje gissen.
De meest logische verklaring lijkt de andere manier van trainen en dus belasten met de nieuwe conditie trainer. Zowel Neres, Ziyech als Promes hebben namelijk wel redelijk vaak wissel gestaan (Neres en Promes) dan wel werd veelvuldig voortijdig gewisseld(Ziyech).
Hopelijk gebruikt ten Hag zijn verstand en gaat hij goed met deze blessures om. Twee wedstrijden in een paar dagen voor alle twee kan natuurlijk niet. Hij zal keuzes moeten maken. Hiervandaan is het niet mogelijk te zeggen welke want daar heb ik de juiste fitheidsinfo niet voor.
+1/-0

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

allerminst bayern beek beroep bla china desbetreffend dwtk fier gangster hag halfbakken interactie koen korting laster luigitentorioabc overmars potter promes rojocoko schopt soccernews spartak stamt stoere uefa vent ventje voorbeeldfunctie