Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Babel: "Teleurstelling overheerst enorm"

23 februari 2020 19:28

Ryan Babel verscheen na afloop sportief weer voor de camera. Babel: "De teleurstelling overheerst enorm, morgen gaan we hierover praten denk ik."

Waar het aan lag? "Het zat niet echt mee. We speelden niet heel goed maar kregen toch aardig wat kansen. Deze maak je niet en dan krijg je op het einde een goal tegen, dat is heel zuur."

Over zijn eigen spel. "Ik heb nog niet laten zien wat ik echt kan. Het vertrouwen is er echter wel dat dit nog zeker gaat komen. Het maakt me niet uit welke positie ik speel dat kan telkens verschillen en is soms ook afhankelijk van de tegenstander."

Tenslotte laat hij merken dat hij niet zeker is aanstaande donderdag in de basis te starten. "Dat weet je nooit toch? We zullen het zien."


Discussieer mee op de forums


Tags

babel overheerst verscheen zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.115 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

allerminst bayern beek beroep bla china desbetreffend dwtk fier gangster hag halfbakken interactie koen korting laster luigitentorioabc overmars potter promes rojocoko schopt soccernews spartak stamt stoere uefa vent ventje voorbeeldfunctie