Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: "Ik ben nog niet helemaal wedstrijdfit"

23 februari 2020 19:20

Daley Blind gaf na afloop tegen verslaggever Hans Kraay aan nog niet helemaal wedstrijdfit aan. "Ik heb acht weken niets gedaan maar ik mag spelen nu van de medici. Maar je moet het vergelijken alsof ik nog in de voorbereiding zit. Maar dat is geen excuus voor het feit dat ik vandaag onder de maat was."

Ook gaf hij toe er niet goed uit te zijn bij de goal van Dessers: "Nee, daar loop ik niet voor weg. We waren vandaag niet goed genoeg, dat is een feit. Je weet dat ons spel risicovol is in balbezit en als je dan te snel balverlies leidt krijgen ze veel ruimte, dat is een gegeven. We moeten dit even verwerken maar maak je geen zorgen: donderdag staan we er weer."
Tags

blind balverlies dessers excuus hans kraay medici

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson