Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ajax bevestigt komst van Antony

22 februari 2020 19:40 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Ajax bevestigt komst van Antony; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen de komst van Antony Matheus dos Santos bevestigd. De Braziliaanse aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2025. Ajax betaalt € 15,75 miljoen euro aan São Paulo FC. Dat bedrag kan via bonussen oplopen naar € 21,75 miljoen euro.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij met de komst van Antony. "We moeten nog een aantal maanden geduld hebben voordat Antony hier kan beginnen, maar we hebben met hem een creatieve speler in huis gehaald die voorin op alle posities uit de voeten kan", aldus Overmars. "Het staat vast dat ook komende zomer spelers van ons gaan vertrekken. Daar moeten we op vooruit lopen, dus is het mooi dat het gelukt is deze transfer af te ronden."

Meer op Ajax.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

antony overmars matheus santos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Benieuwd naar zijn inbreng!! Welkom, laat ons genieten!
+1/-0

1 jaar geleden
Goed gedaan Marc. We kunnen wel wat vers bloed gebruiken zoals van de week tegen Getafe bleek. Brazilië en Argentinië zijn dan toch wel the place to be. Daar is voetbal religie en in de nationale U21 en U23 elftallen stikt het van het talent. Altijd maar afwachten of het lukt maar tot u toe doen onze gastarbeiders uit die landen het meer dan goed.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik hoop dat hij zich snel aan weet te passen.
Ik vermoed dat hij er direct moet staan ivm de mogelijke leegloop.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi! Welkom Antony!
Wel weer aardig om te zien dat de pers alleen maar zit te gokken als het gaat om transferbedragen. De bedragen die genoemd werden zaten toch wel een flink aantal miljoenen hoger dan wat hier genoemd wordt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ligt er natuurlijk aan of je gegoochel met transferrechten meerekent.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die hebben ze helemaal afgekocht en zitten in het bedrag.

Ook de transferrechten van Neres hebben ze afgekocht voor een extra 7 miljoen.
+1/-0

1 jaar geleden
Nou deze Braziliaanse topper gaat het hopelijk goed doen. Nu moet Marc nog ff naar Rusland om Guus Til op te halen. Die kan straks als versterking op het middenveld hard nodig zijn
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basten blind bloed boer counters duitsland dumfries fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland ingeslepen jong koeman koen malen marwijk nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal schipahoy schotland spelbos spelersmateriaal spurs timber