Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Babel: 'De scheidsrechter liet zich op cruciale momenten foppen door de tegenstander'

20 februari 2020 22:36

Ryan Babel was het in gesprek met Fox Sports niet eens met de opmerking dat Ajax zich te veel liet aftroeven. "Wat vaak het probleem is als Ajax zijnde, is dat we niet zo'n strijd er in gooien en we ons laten aftroeven. Ik vond niet dat dat vandaag het geval was", aldus Babel. "Ik vond wel dat de scheidsrechter zich op cruciale momenten liet foppen door de tegenstander. Dat maakte hun vandaag sterker."

De aanvaller liet zich in de tweede helft gaan na een volgende duikelpartij van Getafe. "Hij stelde zich daar heel erg aan", zo gaf Babel aan. "Ik kreeg daarvoor ook een gele kaart. Ik vond dat hij zich daar liet foppen."

Volgens Babel moet Ajax ook zeker naar zichzelf kijken. "We speelden met vlagen aardig, maar het was niet goed genoeg vandaag", zei hij daarover. "Er is veel om te analyseren en hopelijk kunnen we het volgende week gaan goed maken."


Discussieer mee op de forums


Tags

babel foppen duikelpartij fox getafe vlagen zijnde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.109 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

bag bayern beroep breaking china corona diploma dwtk experiment fier fundamenteel hag interactie koen luigitentorioabc medicijnen nederland omringt ontbonden overmars potter promes quarantaine rojocoko skybox uefa uitzonderlijke vertonghen voorbeeldfunctie west