Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Babel: 'De scheidsrechter liet zich op cruciale momenten foppen door de tegenstander'

20 februari 2020 22:36

Ryan Babel was het in gesprek met Fox Sports niet eens met de opmerking dat Ajax zich te veel liet aftroeven. "Wat vaak het probleem is als Ajax zijnde, is dat we niet zo'n strijd er in gooien en we ons laten aftroeven. Ik vond niet dat dat vandaag het geval was", aldus Babel. "Ik vond wel dat de scheidsrechter zich op cruciale momenten liet foppen door de tegenstander. Dat maakte hun vandaag sterker."

De aanvaller liet zich in de tweede helft gaan na een volgende duikelpartij van Getafe. "Hij stelde zich daar heel erg aan", zo gaf Babel aan. "Ik kreeg daarvoor ook een gele kaart. Ik vond dat hij zich daar liet foppen."

Volgens Babel moet Ajax ook zeker naar zichzelf kijken. "We speelden met vlagen aardig, maar het was niet goed genoeg vandaag", zei hij daarover. "Er is veel om te analyseren en hopelijk kunnen we het volgende week gaan goed maken."




Tags

babel foppen duikelpartij fox getafe vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal