Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Wij zijn licht favoriet tegen Getafe'

20 februari 2020 08:37

Dusan Tadic geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat Ajax de favoriet is tegen Getafe. "Op basis van hetgeen we vorig jaar en dit seizoen in de Champions League hebben laten zien, zijn wij licht favoriet", aldus Tadic. "Ook al hebben we een ander team dan afgelopen seizoen en missen we Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Het is geen 80/20-favorietenverhouding, maar eerder 55/45."

Ajax moet wel oppassen voor de manier van voetballen van Getafe. "Ze maken het met hun fysiek heel veel elftallen lastig. We moeten rustig blijven, ons eigen spel proberen te spelen. Vanuit onze eigen kracht en Getafe juist niét in zijn kracht te laten komen", zo geeft hij aan. "We rekenen erop dat de scheidsrechter de grens bepaalt, maar zullen die zelf ook moeten opzoeken. Gemeen moeten zijn, op een positieve manier."




Tags

getafe tadic favorietenverhouding jong telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht