Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Antony doorstaat medische keuring'

19 februari 2020 17:34 - AD.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Antony doorstaat medische keuring"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Antony deze week in Brazilië medisch gekeurd zal gaan worden. Nadat directeur voetbalzaken Marc Overmars tot een akkoord was gekomen over een vijfjarig contract vanaf aanstaande zomer, is overeengekomen dat de aanvaller in Brazilië gekeurd zal worden, zodat hem een reis naar Nederland wordt bespaard. Als alles goed verloopt, kan Antony deze week nog zijn handtekening zetten onder het contract met Ajax.

Update 19-02 17:34: Onder meer het Algemeen Dagblad meldt dat Antony met succes de medische keuring heeft doorstaan. Ajax verwacht de Braziliaan op korte termijn te kunnen presenteren.

Meer op AD.nl


Tags

antony keuring doorstaat gekeurd bespaard braziliaan medisch nederland overmars telegraaf verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Geweldig nieuws. Snel gehandeld zodat hij er in de voorbereiding al bij is.
+2/-0

2 maanden geleden
Hoop dat het doorgaat. En dan de keeper van AZ en stengs nog enzv. ? Er zullen er ook enkele weg gaan van de zomer dus zorg voor goede aanvulling. Iemand van 20 miljoen is toch geen probleem voor ajax. Als het goed is kun je ze altijd voor minimaal 35 verkopen want zo zal het bij ajax altijd blijven gaan. Opleidings centrum bij ajax
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Stengs is zo overhyped weer he. Niks meer halen in de eredivisie. Daar moet Ajax toch van geleerd hebben gelukkig. Hooguit die Ilatharen van PSV, zijn jeugdcontract kan je voor weing afkopen. Laat Hakiem maar even praten met die jongen samen met Labyad en Mazaroui.
Voor een schappelijke prijs is dat de enige waar Ajax de gok bij kan wagen.
Stengs is een leuke voetballer maar meer niet. Speelt zonder druk en zonder verwachtingen. Dat is bij Ajax wel anders. Ik ben er ook geen voorstander van om je concurrenten financieel een flinke impuls te geven.
Stengs heeft in 44 eredividie wedstrijden 8 goals gemaakt en 11 asist gegeven. En dan moet Ajax 20+ miljoen voor betalen? Niet aan beginnen!
+3/-0

 
2 maanden geleden
Niks meer halen in de eredivisie, zoals Ziyech en Frenkie de Jong bedoel je?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Zie jij nog zulke rondlopen dan? Hoor het graag.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ajax zag Ruud van Nistelrooij ook over het hoofd. De eredivisie is een kweekvijver. Alleen moeten de huidige spelers goed gescout worden voordat ze gehaald worden.

Ajax ziet het soms, maar soms ook niet.

Ithharen, stengs en al die andere zogenaamde goede spelers moeten goed gescout worden.

heel veel Ajaxieden hadden geen idee hoe goed een Frenkie de Jong of Overmars zouden worden...soms heb je geluk en soms niet.

Wat positief is dat Overmars, Ten Hag en de scouts wat beter zijn geworden de laatste jaren + er is meer geld.

Er lopen genoeg goede spelers rond in Nederland en landen zoals Brazilie en Argentinie die interessant zijn. Kijk alleen maar naar Sanchez, Martinez, Tagliafico en Neres de laatste jaren. Allemaal pareltjes.


Laten we hopen dat Hans Veldmate Suarez eens gaat bellen.
Hij is zijn ontdekker.

Kom op, laten we eerlijk zijn met elkaar.

LUIS SUAREZ terug halen zou meesterlijk zijn en past bij de stijgende lijn waar de club op zit qua financiën, prestaties, gestegen aanzien wereldwijd. Het past gewoon bij de club Ajax.

In mijn boekje is er altijd ruimte voor Luis bij Ajax.
Deze man speelt straks op zijn 36e nog een voetbal waar de meeste aanvallers nooit bij kunnen komen. Natuurtalent. En Luis brengt in elke club een winnaarsmentaliteit net als Zlatan, Ronaldo, Messi, Rijkaard etc.
Als je alleen al ziet wat voor positief effect Zlatan heeft op Ac Milaan die nu 8 van de 10 games gewonnen hebben terwijl ze in het ravijn lagen al jaren.
38 jaar of niet, het boeit niet, dit soort spelers zijn bijna assistent trainers die de hele selectie naar een ander level brengen.

Traore noemt Huntelaar ook trainer zei die in interview.
Suarez is alleen een leveltje hoger dan KJ.
Voor de aanzien van de club is Suarez terughalen ook geniaal.
Shirtverkoop en andere spelers willen met hem spelen net als gasten met Messi willen spelen.

En alle mensen die Luis niet terug willen zien bij Ajax,
ik gun jullie je mening, echter jullie zien het verkeerd ;)
+4/-1

 
2 maanden geleden
Ik ben blij dat je zo positief over Suarez bent. Maar inmiddels is het al lang en breed dat Suarez na zijn carrière bij Barcelona, wil afsluiten in de VS. ALS hij ooit nog aan voetballen toekomt gezien de ernst van zn blessure.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Lang en breed, het zal wel.

Ja heb je, nee kan je krijgen.

Suarez komt weer helemaal terug op niveau en dan moet je als Ajax zijnde er alles aan doen om deze man terug te halen. En dan ga je dus met Veldmate, Overmars, Richard Witschge naar barca
+1/-1

 
2 maanden geleden
Eredivisiespelers die bij ons mee kunnen of waar je een gokje mee kan wagen:
- Ihattaren
- Berghuis
- Stengs
- Wijndal
- Edjuke (of hoe schrijf je dat,,, ;-) )
- Tresor (Willem Ii)

Vanuit het buitenland altijd blijven proberen:
- Propper (sorry, mijn stokpaardje)
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk dat je ook mag kijken naar Cyriel Dessers.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Haha Berhhuis, Dessers.Edjuke.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ihataren helemaal mee eens.Niet eens bij stil gestaan dat die goedkoop te halen is. Moet met een goede salarisaanbieding toch over te halen zijn.
Stengs is een twijfelgeval. Vergeet niet dat hij bij Ajax en wat meer goals/assists gaat hebben omdat het Ajax is waar meer gescoord wordt en hij wordt ouder dus beter.
Aan de andere kant is 20 miljoen voor een twijfelgeval heel veel. En Ajax moet hem dan als middenvelder halen want de zijkanten zijn nu alle twee al dubbel bezet na het aantrekken van Antony.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Neres en Babbel vetrekken denk ik, Tadic als buitenspeler blijf ik niet ideaal vinden.
Met andere woorden we hebben hem hard nodig.
Ik kan me veder niet voorstellen dat Ihataren over te halen is om naar Ajax te komen, ik denk ook niet dat je dat moet willen.
Die gozer speelt al vanaf zijn 8ste bij Psv, dan zal er toch ook wel zoiets als clubliefde zijn neem ik aan.
Donny van de Beek moet je ook net aan Feyenoord gaan linken even met de fantasie dat ze meer poen dan Ajax zouden hebben.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik heb toch echt wel goede hoop dat het wel mee gaat vallen met de grote uittocht. Dat zeiden we vorig jaar ook en toen heeft Marc ook miljoenen vrijgemaakt om meerdere contracten te verbeteren om die uitloop in te tomen.
Laten we dus hoop houden dat het met Hakim, Donny, Onana en Dest gedaan is. Zijn er evengoed een heleboel maar ook een heleboel centen (ongeveer 170 miljoen) om de rest intact te houden en heel goed aan te vullen.
Dat aanvullen mag van mij toch echt ook met Ihataren. Was het ook niet PSV die dat in gang zetten in hun gouden tijd met Vanenburg, Lerby en Arnesen? Ja, uit die tijd ben ik nog. Buiten dat moet een echte voetballer toch ook nagelbijtend Ajax zien spelen in de CL terwijl de ene na de andere domme beslissing genomen wordt bij PSV?
Dus laat maar komen wat mij betreft want vandaag de dag heb ik sowieso de fantasie niet meer dat Donny naar het rijkere Feijenoord zou vertrekken.
Ondanks mijn twijfel zou ik het overigens wel aandurven met Stengs. Vooral omdat hij zowel als buitenspeler als op het middenveld uit de voeten kan.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nou kwam Arnesen van Valencia, Kieft van Torino, en Lerby van Bayern Munchen. Vanenburg en Koeman zijn de enige spelers die rechtstreeks zijn overgestapt van Ajax naar PSV in die tijd volgens mij.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik beken schuld, het geheugen is minder. Maar voor Vanenburg en Koeman doe ik het ook.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Koeman was natuurlijk geen Ajaxcied en was zo weer weg (PSV trein kwam langs).
Kieft was natuurlijk wel een Ajaxcied, maar toen kwam Marco er al snel aan.
Vanenburg was een Ajaxcied en geboren in Utrecht net zoals Ihatarren, dus waarom zou Mo (grootste talent U20) dan niet naar Ajax kunnen?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Tadic is geen buitenspeler en moet je daar ook niet willen laten spelen, wordt ouder, langzamer. Alleen in nood. Is een 10 of een valse spits, zie het ajax van vorig jaar. Alleen al dit jaar zie je hoe hij door vermoeidheid al minder kan brengen, wat logisch is.

Ik denk dat Overmars aan Neres moet vragen om nog 1 jaar te blijven met een bonus van 5 miljoen en daarna mag vertrekken. Zo als het nu gaat zal de absolute top buiten nederland niet voor hem komen. Hij mag genieten en nog 1 jaar vlammen en dan misschien naar Barca, Real, Bayern of Liverpool.

Neres blijf nog een jaar jongen!

Berghuis kraken, terwijl hij alleen maar beter wordt is flauw, presteert steeds beter.Onder Advocaat zal hij meer een man worden. Voor Berghuis zijn ontwikkeling zou 2 jaar Ajax ideaal zijn. Bij Ajax kan hij echt een grote speler worden.
Ik zie hem nog steeds als een Az'er en de zoon van Frank Berghuis. Stiekem is hij ook voor Ajax ;)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Laat hem dan 2 jaar blijven en dan kan ie na het WK weg ;-)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ajax heeft nog de tijd om Itahharen eerst te observeren meer, want sure hij heeft leuke dingen laten zien maar het is nog niet voldoende. Er is ook nog kans op dikke terugslag; hij is een jonge speler nameijk.

Toch denk ik dat hij wel bij Ajax past en dat hij met andere grote spelers zich kan doorontwikkelen.

Hij is buiten Ajax wel 1 van de meest interessante spelers om op de voet te volgen en te kopen. Zeker nu Hakim weggaat en misschien Donny. Hij heeft ook gezien hoe Hakim het doet bij Ajax en de liefde die hij nu krijgt als je het echt laat zien + grote transfer op juiste tijd.
+1/-0

2 maanden geleden
Eerst de handtekeningen, precies zoals Ten Hag zei.
Eerst de handtekeningen ;)
+1/-0

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.115 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

allerminst bayern beek beroep bla china desbetreffend dwtk fier gangster hag halfbakken interactie koen korting laster luigitentorioabc overmars potter promes rojocoko schopt soccernews spartak stamt stoere uefa vent ventje voorbeeldfunctie