Transparent
Inloggen
Sluiten

'Siem de Jong dicht bij transfer naar FC Cincinnati'

17 februari 2020 19:03 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Siem de Jong dicht bij transfer naar FC Cincinnati"; image source: Pro Shots

Siem de Jong is dicht bij een vertrek naar de Verenigde Staten. Dat weet De Telegraaf te melden. De middenvelder staat op een punt om een contract te tekenen bij FC Cincinnati. Deze week zal hij naar Amerika afreizen en een medische keuring ondergaan. In Cincinnati kan De Jong een contract voor een jaar tekenen met een optie voor nog één of twee extra seizoenen.

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

cincinnati jong amerika keuring telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


dwtk (geschorst)
5 maanden geleden
Twee jaar te laat, maar veel succes.
+1/-6

5 maanden geleden
Siem, het gaat je goed. Ajacied die je bent 👏👍🏻!!!
+4/-0

5 maanden geleden
Op zijn slippertje wat psv heet na, ben je een echte Ajacied. Veel succes!
+3/-0

 
dwtk (geschorst)
5 maanden geleden
Waarom is het een echte Ajacied, hij kwam alleen terug toen hij eigenlijk overal uitgerangeerd was... Bij die derde ster stond hij toevallig in de spits hè....
+2/-9

 
5 maanden geleden
Is mijn mening. Fijne avond.
+4/-1

 
5 maanden geleden
jij begrijpt er echt niets van
+2/-1

 
5 maanden geleden
Siem is een echte Ajacied!
+2/-1

5 maanden geleden
Voor alle partijen de beste oplossing. Siem kan nog even cashen en regelmatig spelen. Ajax hoeft geen salaris te betalen voor een speler die op dit moment echt te kort komt voor het niveau wat Ajax nastreeft, daarnaast blokkeert hij niet onnodig de ontwikkeling van de jeugd. En Cincinnati kan gaan genieten van een speler die uit onze geweldige opleiding komt en in het verleden veel voor ons heeft betekend. Gelukkig geen binnenlandse transfer, want scoren tegen Ajax kan hij wel nog. Het gaat je goed Siem!
+3/-0

5 maanden geleden
Wat een waardeloze reacties staan er tussen. Siem de Jong is een jongen van de club en verdient respect. Dat hij nu niet meer mee kan doet niets af aan het feit wat hij gepresteerd heeft. Succes overzee, Siem!
+8/-0

 
5 maanden geleden
Jij begrijpt het! Helaas zijn er online veel trollen te vinden, op ieder platform.
+3/-0

5 maanden geleden
Wat ik jammer vindt hiervan is dat Siem niet wacht tot de zomer. Nu geeft hij alweer op en je ziet wat er kan gebeuren met blessures.

Ik snap het - maar ook weer niet.

Als er nu voor de prijzen wordt gespeeld, wil je toch juist vechten, invallen, goals maken?

Siem gooit opnieuw de handdoek en de eerste keer kon ik nog begrijpen. Nu niet.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Ik heb zo het gevoel dat dit meer een beslissing van Ajax was dan een beslissing van Siem. Natuurlijk zou hij graag een aandeel hebben in het succes van Ajax, maar helaas is Ajax zijn niveau erg ontgroeid sinds zijn eerste periode. Het ga je goed Siem en hopelijk heb je nog een mooie tijd in Amerika!
+1/-0

 
5 maanden geleden
Als Siem de redder van het seizoen moet worden, dan is er echt iets mis met de algemene kwaliteit van de overige (jeugd) spelers. Ekkelenkamp, Vd Beek, Gravenberch, Zyech, Eiting en zelfs (de zeer jonge) Unuvar zouden toch de voorkeur moeten genieten boven Siem de Jong op het middenveld? En in de aanval heb je Tadic, Babel, Huntelaar, Neres, Promes en Hansen die ik eerder op zou stellen. Ik denk niet dat Siem onmisbaar zal zijn. Waarschijnlijk ziet hij dat zelf ook wel in en ziet hij dit misschien als een mooie kans om voor een mooi salaris nog te spelen in een leuke competitie.
+1/-0

5 maanden geleden
Hadden ze nooit terug moeten halen ben er blij mee dat hij weg is even zakken vullen
+2/-2

5 maanden geleden
Mooi voor Siem, het beste voor Ajax.|
+2/-0

5 maanden geleden
Werd tijd. Sorry Siem, maar je was de afgelopen maanden een blok aan het been.
Wens je een mooi avontuur toe in de VS.
+1/-1

5 maanden geleden
Siem is een broodvoetballer , die zijn status ontleent aan het feit dat hij per ongeluk een paar keer op de goede plek stond bij AJAX .. Hij heeft verder nergens ,nooit niet , wat gepresteerd .. jammer ,maar helaas !
Ik wens hem veel succes in dat hypocriete USofA ....
+1/-1


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

assimileren bewoners blank blanke diversiteit dochter dorp etnische fier grondwet inheems inheemse koen luigitentorioabc marxisme moslims nederland neo nietrechtsnietlinks normen onzin potter rechtmatig religie renemar sgp uitzetten verspreiden voorouders voorstander