Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: "We kwamen niet in goede veldbezetting, waren slordig"

16 februari 2020 17:09

Ajax-trainer Erik ten Hag was zeker niet tevreden. Wel over het resultaat maar niet betreffende het spel en de instelling. "De wedstrijd was niet hoogstaand, verre van dat. We kwamen niet in de goede veldbezetting wat een vereiste is om tot ons spel te komen, hierdoor creëren we te weinig."
Zelfs over de instelling was de trainer niet te spreken. "Nee, deze was zeker geen honderd procent, dat gaf ik in de rust ook aan. Maar we hebben 3-0 gewonnen, drie punten en verder. Maar ik vind wel dat we het publiek moeten vermaken. Je moet altijd professioneel zijn vanaf het begin door te investeren in de wedstrijd en elkaar."
Ten Hag had zaterdagmiddag Getafe op TV gezien tegen Barcelona. "Dat was een duel met een heel andere intensiteit, daar zullen wij in mee moeten gaan. Getafe is een geduchte tegenstander, ze staan niet voor niets derde in La Liga."


Tags

hag veldbezetting getafe barcelona geduchte hoogstaand intensiteit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

bag bayern beroep breaking castillo china corona desbetreffend diploma dwtk experiment fier fundamenteel hag koen luigitentorioabc medicijnen nederland omringt ontbonden overmars potter promes quarantaine rojocoko skybox uefa uitzonderlijke vertonghen west