Transparent
Inloggen
Sluiten

Kees Kwakman: "Ajax wint op dooie gemakkie"

16 februari 2020 17:02

Kees Kwakman, analist van dienst bij FOX Sports, was verre van onder de indruk van Ajax vandaag. "De eerste helft speelden ze op zestig procent en het werd almeer minder. Ze eindigden denk ik op dertig procent. Maar je ziet dat ze toch op het dooie gemakkie winnen en misschien is dat wel het beste voor ze. Ze krijgen donderdag toch een lastige wedstrijd bij Getafe voor de kiezen."
Over Donny van de Beek was hij wel positief. "Die speelde echt goed en je ziet dat die Zuid Amerikanen ook altijd gas blijven geven. Maar alles bij elkaar werd je als neutrale toeschouwer niet echt gelukkig van zo'n wedstrijd. Maar Ajax heeft drie punten, daar ging het ze om. Traoré bevalt me ook wel, pikte toch weer handig zijn goaltje mee. Hij krijgt weinig ballen in dit soort duels maar doet toch wat hij doen moet. Hij loerde op zo'n voorzet en uiteindelijk loonde dat."


Discussieer mee op de forums


Tags

dooie gemakkie kwakman almeer beek fox getafe goaltje handig loerde loonde pikte toeschouwer traore

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.058 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

autochtone beperking bevolkingsgroepen blah blank eeg fier ghana grondige hof individuen jongeren joost juh koen luigitentorioabc lvb nederland ontkerkelijking onzin pamperen potter rein renemar slachtoffer slaven slavernij term wijken wonder