Transparent
Inloggen
Sluiten

Kees Kwakman: "Ajax wint op dooie gemakkie"

16 februari 2020 17:02

Kees Kwakman, analist van dienst bij FOX Sports, was verre van onder de indruk van Ajax vandaag. "De eerste helft speelden ze op zestig procent en het werd almeer minder. Ze eindigden denk ik op dertig procent. Maar je ziet dat ze toch op het dooie gemakkie winnen en misschien is dat wel het beste voor ze. Ze krijgen donderdag toch een lastige wedstrijd bij Getafe voor de kiezen."
Over Donny van de Beek was hij wel positief. "Die speelde echt goed en je ziet dat die Zuid Amerikanen ook altijd gas blijven geven. Maar alles bij elkaar werd je als neutrale toeschouwer niet echt gelukkig van zo'n wedstrijd. Maar Ajax heeft drie punten, daar ging het ze om. Traoré bevalt me ook wel, pikte toch weer handig zijn goaltje mee. Hij krijgt weinig ballen in dit soort duels maar doet toch wat hij doen moet. Hij loerde op zo'n voorzet en uiteindelijk loonde dat."


Discussieer mee op de forums


Tags

dooie gemakkie kwakman almeer beek fox getafe goaltje handig loerde loonde pikte toeschouwer traore

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.

Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

bag bayern beroep breaking castillo china corona desbetreffend diploma dwtk experiment fier fundamenteel hag koen luigitentorioabc medicijnen nederland omringt ontbonden overmars potter promes quarantaine rojocoko skybox uefa uitzonderlijke vertonghen west