Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Babel: 'Vitesse is uit altijd lastig voor ons'

13 februari 2020 00:05

Ryan Babel moest in gesprek met Fox Sports erkennen dat Ajax het erg lastig had in Arnhem. "Vitesse is uit altijd lastig voor ons", aldus Babel, die daar niet direct een verklaring voor had. "Dat is gewoon zo. Ploegen willen tegen Ajax altijd extra geven."

Na een explosieve eerste minuut duurde het lang voordat het duel op gang kwam. "Het veld hielp daarin ook niet mee", zo gaf de aanvaller aan. "Je merkte dat de 0-1 een bepaalde vrijheid gaf. In de tweede helft voelde je na de 0-2 dat het over was."

Babel vond het ook mooi dat Daley Blind weer terugkeerde op het veld. "Het is duidelijk dat Daley heel belangrijk is voor ons. Ik ben heel erg blij voor hem dat hij weer mag voetballen", zei hij daarover. "Hij kan nu weer voetballen. Dat is het mooiste."


Discussieer mee op de forums


Tags

babel vitesse arnhem blind erkennen explosieve fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony blind cassierra ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen magallan marin martinez nederland neres onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico veltman ziyech