Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Ik heb er naar gesnakt'

12 februari 2020 23:20

In gesprek met Fox Sports gaf Daley Blind aan heel blij te zijn dat hij weer terug is. "Ik heb er naar gesnakt. Ik ben blij dat het zo ver kwam", aldus Blind. "Ik had wat gezonde spanning. Ik wist al dat ik ging invallen, dus je leeft er wel naar toe. Het was gewoon de gezonde spanning die je hebt als je op de bank zit, maar misschien iets extra omdat je een heftige periode achter de rug hebt."

Blind heeft zich afgelopen periode wel gestoord aan alle meningen die werden gegeven over zijn afwezigheid. "Ik heb me vooral geërgerd aan bij jullie aan tafel", zo gaf hij aan. "Ik stoorde me er aan dat iemand die in de medische wereld werkt, zich uitlaat over een dossier die hij niet kent. Zo iemand beseft niet dat hij veel schade toebrengt aan een persoon mentaal of aan zijn carrière door bepaalde dingen te roepen."

De verdediger ging verder: "Als iemand uitspreekt dat je wellicht nooit meer kan voetballen of topsport kan bedrijven, weet je ook wat de headlines gaan worden. Iemand die op jullie niveau acteert op tv moet dat begrijpen en zeker iemand die in de medische wereld werkt. Zo iemand beseft niet dat hij bij iemand die mentaal minder sterk in zijn schoenen staat schade kan aanbrengen of aan zijn carrière, want de hele wereld pakt het op."

Blind had afgelopen maanden het veld gemist. "Ik heb het spelletje gemist, ik heb mijn teamgenoten gemist", zei hij daarover. "Dat ik mijn schoenen weer aan mocht doen en op het veld mocht staan met de jongens... Natuurlijk wil je altijd je team helpen, maar ze hebben het prima gedaan. Ik hoop dat ik ze snel weer kan helpen."


Discussieer mee op de forums


Tags

blind gesnakt acteert dossier fox geergerd stoorde toebrengt uitlaat uitspreekt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony blind cassierra ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen magallan marin martinez nederland neres onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico veltman ziyech