Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'We zijn vrij kansrijk om Antony aan te trekken voor volgend jaar'

2 februari 2020 16:23 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Marc Overmars: "We zijn vrij kansrijk om Antony aan te trekken voor volgend jaar"; image source: Pro Shots

Zondagmiddag heeft Marc Overmars bij Fox Sports gereageerd op de transfergeruchten van afgelopen tijd bij Ajax. Zo werd Dusan Tadic gelinkt aan een overstap naar Barcelona, maar werd dit door Ajax tegengehouden. "Bij mij hebben ze zich niet gemeld, dus het zal wel met tussenpersonen zijn geweest", aldus Overmars. "In een heel vroeg stadium hebben we al bekend gemaakt dat er niemand hoefde te komen. Dat was een hoop gedoe en leverde niks op. Bij voorbaat was dat al kansloos. Andere clubs hebben zich wel voor hem gemeld, maar het is niet netjes om die te noemen."

Ook Brian Brobbey en Ryan Gravenberch zouden volgens berichten een transfer naar het buitenland kunnen maken. "Dat is totaal onjuist. Lijkt me ook zeer onverstandig", zo gaf hij aan. "Misschien dat de omgeving soms er iets inslingerd via social media. Die jongens zijn zeventien. Ga eerst hier eens wat laten zien."

Ajax wordt zelf nadrukkelijk gelinkt aan Antony. "Hij is een speler die we al langere tijd volgen. Hij is een talent die net zoals Neres tijd nodig heeft mocht hij hier naar toe komen", zei hij daarover. "Wij vinden het een interessante speler, maar ik ben nu niet met de winterstop bezig, maar met volgend jaar. Ik denk dat we voor komende zomer vrij kansrijk zijn. Wij zijn het beste podium voor dit soort talenten."

De directeur voetbalzaken werd gevraagd of het klopt dat hij 25 miljoen euro moet kosten. "In die buurt zal het wel ongeveer zitten", aldus Overmars.




Discussieer mee op de forums


Tags

overmars antony kansrijk barcelona brobbey fox gravenberch inslingerd neres onjuist tadic transfergeruchten tussenpersonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ajax speelde niet goed ondanks dat men zwaar verdient won. Er zat op beslissende momenten teveel egoïsme bij
de aanvallers medespelers werden in scoringspositie niet bediend. De spanning vergoedde echter veel. Zodat het boeiend bleef.
+2/-0

4 jaar geleden
Is de handtekening al droog?

Nog een gratis tip: bel Ihataran vanavond nog even, Marc. Superteleurgesteld in PSV, en een topper-in-spe. Hij is WEL een Ajax-speler qua DNA, in tegenstelling tot ene Steven B.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ihataren van PSV EN Boadu en Stengs van AZ halen. Concurrentie de nek omgedraaid en weer kampioen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik ben het eens met je dat die spelers eventueel Ajax kunnen gaan versterken.
Maar ja, dan zo: concurrentie nek omgedraaid, weer kampioen...

Okay, maar wat is daar aan?
Als dat de 'game' wordt, wat betekend het dan om kampioen te worden?
Is niks aan.

In de CL gebeurd het ook zo. Ajax leeg kopen, als ze goed zijn.
Concurentie is nek omgedraaid en zelf proberen nu de CL te winnen, zie Juve of Barca of Real of PSG
En daarmee de CL winnen.

Kortom, die hele mindset heeft het voetbal helaas vernietigd.

Even een gedachte.
Maar ja, gaan mensen zeggen, dat is de realiteit.

Maar ja, Juve die 9 keer kampioen wordt achter elkaar, PSG, Bayern.
Is ook geen zak meer aan.

Ik vind van niet in ieder geval.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Helaas gingen de Ligt en de Jong al weg en zullen er inderdaad weer een paar grote spelers weg gaan. De enige spelers in Nederland die dat in zouden kunnen vullen zijn Ihataren, Stengs en Boadu. Psv en AZ zullen daar een groot pak geld voor krijgen en weer hetzelfde doen bij de clubs daaronder.
Het gaat inderdaad zeker niet om clubs de nek omdraaien alleen willen we wel Europees aanhaken en dan moet het zo.Ik wil graag kampioen worden en ons meten met de echte top. Dan zullen we top in moeten kopen en dat gaat altijd ten koste van de club waar je koopt weet Ajax als geen andere club. De realiteit is keihard maar wel de realiteit.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kijk zoals je het nu formuleert dan heb ik er meer vrede mee.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Gelukkig werkt die methode van Bayern, Juve en Barca steeds minder want doordat er in steeds meer landen waaronder Nederland dikke vette salarissen worden betaald komen er steeds meer toppers. Iedereen kan nu full time alleen maar door professionaliseren. Je ziet ook dat deze teams eindelijk weer eens een strijd moeten leveren om kampioen te worden ondanks hun koopdrang.
+1/-0

4 jaar geleden
Als Marc het geweten had van de drie blessures van vandaag had Antony nu bij Ajax gespeeld.
+1/-0

4 jaar geleden
Stengs is weer zo overhyped he, typisch Nederland.
+4/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Zoals ze nu even een dag bergwijn ophypen in Londen bv.....
We gaan zien of het terecht is.
Irriteerde me mateloos aan dat gejuich, ik snap dat hij blij is. Ik snap het.
Droomdebuut. Maar dan je zo gedragen? Eerlijk dat is het gedrag van een klein kind.

Promes begint me ook te irriteren. Je zag Donny kijken naar hem, van gast, deze goal heb je 90% aan mij te danken. Quincy, het mag wel minder vanaf nu.
We houden van je, maar het mag wel wat minder. Verder super goal, super afgemaakt. Je bent ontzettend efficiënt Quincy!


Verder; ik mis de ouden tijden... het oude juichen.

Ook de schermen in de stadions en spelers en trainers die steeds naar zichzelf kijken mag ook weg. Storend. Creëert alleen maar meer " ik, ik - ijdelheid - narcisme".

Scherm in Arena mag van mij weg!
Goals kijken ze later maar terug op hun telefoon of kleedkamer. Of hoe hun haar zit...

Oja, Ryan fijn dat je weer even een paar maanden bij Ajax bent.
Ik hoop dat je nog wat van betekenis gaat worden.
Ryan, kun je aub gewoon even je haar weer donker maken? Alvast dank.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Jeetje wat zuur allemaal zeg. Druk maken omdat spelers/trainers kijken naar een scherm? Haarkleur van een speler? Manier van juichen? Je schrijft alsof de spelers jouw bericht lezen (en dat ze je adviezen zullen overwegen). Ja, spelers zijn vaak ijdel, worden vaak als rolmodellen gezien voor kinderen en gebruikt in de mode. Zo werkt dat nou eenmaal. Met een doelpunt ben ik al tevreden! Wat maakt het uit wat ze die 20 seconden erna doen? Het zijn jonge gozers, worden vanaf kinds af aan opgehemeld, kopiëren het gedrag van andere spelers en drukken zich uit in straattaal. Ik denk dat spelers zich proberen te onderscheiden door hun dansje, kapsel, of gekke bewegingen na een doelpunt (neem sprinter Bolt als voorbeeld), misschien doet dat iets met hun commerciële waarde.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik geef gewoon mijn mening. Over het meelezen? Who knows.

Fijne avond
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is ook zo, ik zie het misschien op een iets andere, wellicht positieve manier. Het zou mooi zijn dat spelers, en eigenlijk liever trainers, onze berichten zouden lezen. Heb helaas Ten Hag niet kunnen betrappen met het opvolgen van goed advies van mijn of medeforumleden. We kunnen het inderdaad altijd proberen ;). Fijne avond.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Inderdaad, laten we lekker in die waan blijven dat de spelers als ze thuis komen meteen even kijken wat wij er van vinden. En dan vooral ten Hag want het liep goed af maar wat was het weer een ten Haggie met Mazroui als linksbuiten. Met Tadic naar links, Dest rechtsbuiten en Mazraoui op zijn eigen plek hadden we zeker beter voor de dag gekomen.
Maar oke, we wonnen op zun kont af dus de trainer had gelijk zullen we maar zeggen. Als hij maar wel even leest dat ik het er niet mee eens was.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Toen Mazraoui inviel dacht ik:

1. Dest rechtsbuiten, Maz Rb en Tadic linksbuiten
of

2. Dest RB, Maz rechtsvoor en tadic linksbuiten.

Ten Hag zijn keuze was echt niet goed. Hij zag het zelf ook denk ik.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik vond het niet om aan te zien, ten Hag had een opstelling gemaakt waarbij hij dezelfde fout hd gemaakt als tegen Groningen om samen Gravenberg en Eiting te gaan spelen, eerlijk gezegd is het toch een lachertje, ze leveren bijna constant de bal in bij de tegenstander, nu heb je nog tegenstanders gespeeld die ook slecht waren, anders krijg je een flink pakslaag.
Ten Hag maakt er een flinke rommeltje van en heeft flink geluk gehad ,maar ik zie er niet naar uit naar de wedstrijden Utrecht uit en Getafe ,beter een veredeld jong Ajax opstellen, heb ik meer vertrouwen in.
1 voordeel is dat er geen spelers van Ajax verkocht gaan worden ,dank je wel ten Hag , beter informeren of Peter B. beschikbaar is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kun jij ook niet gewoon je haar groen verven? En die TV in je woonkamer vind ik ook niks. Voetbal kijken doe je maar in het stadion. En die blauwe muur op je slaapkamer mag je ook bruin verven.
+2/-1

moderator forum-beheerder 4 jaar geleden
Kunnen we het on topic houden?? Dus Antony en niet Ten Hag of anderen. Die hebben hun eigen topic.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht