Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'We willen allemaal eerst prijzen winnen, daarna pas de rest'

1 februari 2020 08:23 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Donny van de Beek: "We willen allemaal eerst prijzen winnen, daarna pas de rest"; image source: Pro Shots

In een interview met het Algemeen Dagblad geeft Donny van de Beek aan niet te weten hoe lang hij nog bij Ajax zal spelen. "Tsja, dat weet ik niet. De kans is groot dat je als speler van Ajax een keer de club verlaat", aldus Van de Beek. "Dat kan komende zomer zo zijn, maar dat hoeft zeker niet. Alles ligt nog open, geloof me."

De middenvelder wordt al maanden gelinkt aan een overstap naar Real Madrid. Volgens geruchten zou hij komende zomer de overstap gaan maken naar de Spaanse hoofdstad. "Dat wordt gezegd en geschreven, mensen nemen het over, en dan gaat het een eigen leven leiden. Ik laat het maar gaan", zo geeft hij zelf aan. "Ik kan me daar druk over maken, maar dat heeft geen zin. Ik heb toch niet in de hand wat mensen roepen. Natuurlijk ben ik blij als er straks duidelijkheid is, maar ik zie het wel."

Zelf blijft Van de Beek nuchter onder alle aandacht. "Eigenlijk telt richting een transfer maar één ding: alles moet kloppen. Zo staan meer jongens bij ons erin. Dat is afgelopen zomer ook wel gebleken. Toen vreesden mensen ook een uittocht, maar dat viel uiteindelijk wel mee", zegt hij daarover. "We hebben hier een goede groep, met een goede en leuke sfeer. Dat ruil je niet zomaar in. Natuurlijk denk ook ik er weleens aan dat het de laatste maanden kunnen zijn hier met deze ploeg, maar dat speelt absoluut niet in de kleedkamer. We willen allemaal eerst prijzen winnen, daarna pas de rest."
Tags

beek madrid nuchter ruil tsja uittocht vreesden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Zo is het Donny. Focussen op de 3 fronten waar we nog volop in de race zijn en deze tripple arresteren en dan pas verder kijken. Bekijk het per wedstrijd en zie deze allemaal als finales.
+2/-0

4 jaar geleden
Er gaat geen dag voorbij of een dag- week- of maandblad begint te zeuren of transfers, wat een zielig zooitje redacteuren werken daar die schijnbaar niets anders kunnen verzinnen.
+2/-0

4 jaar geleden
Eerst maar is zorgen dat er morgrn gewonnen word met fatsoenlijk spel.
+1/-0

4 jaar geleden
Ajax heeft veel om over te schrijven.
+1/-0

4 jaar geleden
Nou het bericht dat Tadic dolgraag naar Barca wilde heeft mij toch getroffen! Na de zomer gaat hij dan maar! Zo’n rot gevoel over hem gekregen,echt!
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson