Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ajax wil Antony al per direct vastleggen'

30 januari 2020 16:38 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ajax wil Antony al per direct vastleggen"; image source: Pro Shots

Volgens het Braziliaanse Yahoo Esportes lijken Ajax en São Paulo een akkoord te bereiken over de transfer van Antony. Nadat meerdere boden van Ajax werden afgewezen lijken de Brazilianen akkoord te gaan met een bod van 15 miljoen euro voor de aanvaller. Daar kan via bonussen nog 5 miljoen euro extra bijkomen en Ajax betaalt dan ook nog eens 5 miljoen euro voor de transferrechten van David Neres die São Paulo nog in bezit heeft. De nummer zes van Brazilië heeft nog 20 procent van de rechten van de aanvaller en die zou Ajax nu dan afkopen.

Het enige struikelblok zou Antony zelf zijn. Hij zou contractueel recht hebben op 10 procent van de verkoop, maar São Paulo wil dit bedrag nu niet afstaan. De club hoopt de jeugdinternational van Brazilië te overtuigen om af te zien van zijn aandeel.

Update 16:48: De Telegraaf meldt dat Ajax zich per direct al wil versterken met Antony. Aanvankelijk wilde het tot de zomer wachten, maar nu ook de Europese top steeds concreter lijkt te worden wil directeur voetbalzaken Marc Overmars alles zo snel mogelijk af kunnen ronden. De club wil voorkomen dat het net zoals eerder bij Richarlison misgrijpt bij een bijna zekere komst.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

antony esportes neres overmars richarlison telegraaf yahoo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
En dan zondag de winnende scoren? Ik teken er vooor... ;-)
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hij speelt nog in colombia op een toernooi dus dat gaat niet lukken. ;)
+2/-0

4 jaar geleden
Mijn reactie van een paar uur geleden staat hieronder en daaraan wil ik nog toevoegen dat zijn medespelers al van een vertrek uitgaan. Exceptioneel noemt Pato zijn kwaliteiten en allemaal zijn ze het er over eens dat het een groot talent is.

Ik vergeet inderdaad Sanchez nog. Ondanks de huilbuien over de scouting die ik vaak lees onder de reacties ben ik het helemaal met jou eens dat die scouting vooral in Zuid-America super in orde is. Magallan en Cassiera waren tweee missers die ongeveer 6/7 miljoen verlies opleverden. Zetten we daar Sanchez, Tagliafico, Neres en Martinez tegenover dan staan we een miljoentje of 100 in de plus. Wel aardig gedaan toch. Dus aub mannen wat minder huilebalken over het transferbeleid. Als topclub is een score van 50% die de basis haalt meer als genoeg omdat bij Ajax de waarde dan omhoog vliegt. Daarnaast is het wel Ajax waar we het over hebben. Daar spelen geen pannenkoeken in het eerste team. Altijd maar weer afwachten hoe een speler zich doorontwikkeld.Als we echter naar de kas kijken dan krijgt Marc een negen voor zijn werk, as simple as that. Nog wel even deze nieuwe kanjer van Sao Paulo binnen slepen Marc anders maak ik er een 9- van.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Eens met jou Flamengo.

> Martinez, Neres, Tagliafico, Sanchez zijn allemaal in de roos geweest.
Een gelijke groep is niet geslaagd. C'est ca.

Voor Ajax is dit gewoon goed. 1/2 van spelers die gekocht zijn uit Zuid Amerika die wordt een topper en wordt verkocht met veel winst en de spelers hebben veel betekend voor de club.

Intuïtief zeg ik halen die guy. Ik heb een paar minuten beelden gezien en die man kan goed voetballen en is jong.

Meer belangrijker is wat een hans Veldmate zegt die zal hem meerdere keren bekeken hebben.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens.
Overmars heeft het geweldig gedaan en heeft veel geleerd van het verleden.
+1/-0

4 jaar geleden
Zou een geweldige zet zijn maar ik geloof er niet in. Die zal wel weer last minute naar een PL club gaan of Real/Barça. Zou weer een klasse actie zijn van Marc als het lukt.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zit redelijk aan de buis gekluisterd hier in Brasil voor deze transfer en tot nu toe wordt er alleen over Ajax gepraat. Sao Paulo zegt onder de 20 miljoen niet te willen onderhandelen maar is wel degelijk in onderhandeling met Ajax. Als dat zo is dan klopt de berichtgeving van de Telegraaf deze keer ook. Het verschil lijkt letterlijk een paar miljoen en ik denk niet dat Marc het daar op stuk laat gaan na wat er met Ajax gebeurd is de laatste wedstrijden. Ik zie licht aan het eind van de tunnel.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik heb ook even gekeken naar youtube, maar het is inderdaad een erg goede voetballertje, ze laten natuurlijk niet de mindere acties zien, maar goed je kan wel een indruk krijgen.
Hij is wel strak linksbenig ,wat ik wel wat minder vindt ,hou persoonlijk van een voetballer die met beide benen uit de weg kan, hij is wel snel en erg handig en speelt met durf en vooral het laatste vindt ik belangrijk. Falamengo ; weet jij toevallig hoe laat de KLM vlucht naar NL gaat, misschien zit hij er al in ??
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Er gaan nog genoeg vluchten vandaag alleen staat hij nog niet op de passagierslijst. Ben mij scheel aan het zappen op de 83 sportzenders hier maar zie nog op geen enkele zender witte rook uit de tv komen.
Zojuist op tv hier dat Ajax concurrentie heeft gekregen van Reading dat 40% van de verkooprechten aan Sao Paulo wil laten. De club wil wel maar de speler gaat liever naar een betere competitie. Volgens mij is dit een goed bericht want dat is geen grote club als concurrent. Kom op Marc, je gaat toch niet ten onder tegen Reading mag ik hopen.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Had het al gehoord een uurtje geleden. Ben spontaan aan de whiskey gegaan. Sao Paulo wilde wel want kan het geld goed gebruiken maar de speler en zijn familie hebben geen haast om naar het buitenland te gaan. Echt jammer want dit ventje kan ballen , heeft een hele goede techniek en is snel. Ik schenk er nog maar een in, balen.
Hier in Brasil komen alle details bijna altijd snel naar buiten en Ajax blijkt bij elkaar bereid geweest te zijn 25 miljoen aan Sao Paulo te betalen. Daar zat ook een afkoopgedeelte van de rechten van Neres bij en het rechten gedeelte van Antony.
Persoonlijk vind ik het heel jammer want hoe meer beelden ik zag van deze speler des te meer overtuigde hij.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Vraagje. Ben je uit Nederland verhuist naar Brazilië?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee, ik zit hier drie maanden per jaar.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson