Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Vertrek Dusan Tadic naar FC Barcelona onbespreekbaar voor Ajax'

29 januari 2020 01:09 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Vertrek Dusan Tadic naar FC Barcelona onbespreekbaar voor Ajax"; image source: Pro Shots

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio wil FC Barcelona Dusan Tadic deze transferperiode nog binnen halen. De aanvoerder van Ajax moet de aanval van de regerend kampioen van Spanje gaan versterken. De zaakwaarnemer van Tadic zou woensdag al naar Barcelona willen vliegen om te onderhandelen.

Update 29-01 01:09: De Telegraaf meldt dat directeur spelerszaken Marc Overmars een bod van FC Barcelona voor Dusan Tadic direct heeft afgewezen. De Spanjaarden willen de Serviër voor een half jaar huren, maar een vertrek van de aanvoerder is voor Overmars onbespreekbaar. Ook een verkoop zal niet gebeuren.

Volgens De Telegraaf is het onduidelijk of Tadic zelf en zijn zaakwaarnemer zich neer zullen leggen bij de beslissing van Ajax.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

tadic barcelona overmars telegraaf marzio spelerszaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ze mogen een half jaar genieten van Tadic als wij Messi een half jaar mogen bewonderen in de Arena.
+4/-0

4 jaar geleden
Ik zou wel is willen weten of de vormcrisis van Tadic te maken heeft met interesse voor hem, hoe lang is die interesse al in hem ?? Als ik Marc was zou ik hem ook niet verhuren of verkopen of wat dan ook!!
Of als het wat solidus zegt waarheid kan worden ,dan maken we een uitzondering haha.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als dit waar is en Tadic wil weg dan is het de grootste matennaaier in de Ajax geschiedenis. 7 jarig contract getekend Ajax zou hem op weg helpen als trainer e.d. dat contract is tientallen miljoenen waard qua transfersom.
Ik geloof ook niet dat Tadic weg wil. Kan toch niet....
En half jaar huur hahaha....
+3/-1

 
4 jaar geleden
El Nico, je eerste regel, dat vind ik ook ! En ik weet niet wat er in de komende dagen gaat gebeuren, maar het zou me niks meer verwonderen als hij toch gaat! Maar dan is geen weg meer terug voor de supporters. Juist nu moet hij werken voor wat hij waard is. De basis leggen voor volgend seizoen CH.L. (Als we dat halen, want in deze vorm is dat allerminst zeker).
+1/-1

 
Ach contracten zijn er in het voetbal om verbroken te worden.
Als de trend zoals hij het afgelopen halfjaar speelt zich doorzet kan het weleens een blok aan het been worden de aankomende jaren voor Ajax.
Hem wisselen als hij slecht speelt mag blijkbaar niet, of dat dit in zijn contract staat weet ik niet maar ik vermoed het wel.
Verhuren moet je natuurlijk nooit doen maar als Barça er nu nog 15 miljoen voor wil geven dan ging ik als Overmars toch is zitten plussen en minnen.
Een zak geld en een grote salarispost minder op de begroting.
Als je dat als Ajax goed besteed dan kan je er ook beter van worden.
+3/-0

4 jaar geleden
Met volle verstand een langdurige verbintenis getekend, mag ik hopen. Ajax was zijn droomclub en ja na de uitschakeling CH.L. klinkt deze aanbieding voor Tadic weer ineens anders, denk ik ! Al weken zeer matig, toch kijkt Barca en biedt, wat is hier aan de hand eigenlijk! Ik snap het niet!
+1/-0

4 jaar geleden
Verhuren is onbespreekbaar en verder verwacht ik alleen maar geruchten.
+1/-0

4 jaar geleden
Wat een absurd voorstel. Waarom zou Ajax überhaupt overwegen om hem te verhuren? Ik kan geen club voor de geest halen die ooit een basisspeler heeft verhuurd.
+3/-0

4 jaar geleden
Ik vraag me bij dit soort berichten altijd af: wie heeft er baat bij dat dit in de krant staat?

Inhoudelijk lijkt het me vooral een onzinnig verhaal, namelijk.
+1/-0

4 jaar geleden
Tja.. het worden nog 3 roerige dagen :-).
Maar om nou mensen een matennaaier te gaan noemen.. Ik denk dat als Barcelona écht komt, dat elke speler dan toch gaat nadenken, zeker als een speler dat zelf nooit verwacht had. We kunnen wel roomser dan de paus gaan zijn hier, maar een ieder van ons zou precies hetzelfde doen.
+6/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Niet als je 5 maanden geleden met je volle verstand een Contract hebt getekend voor 7 jaar. Dat Ajax in zijn toekomst wil investeren en hem nog rijker maakt dan hij al is, dan zou het een behoorlijke naai actie zijn. Of vindt jij het normaal?? Barça of geen Barça dan had je verbintenis voor al die jaren niet moeten aan gaan. Zeker niet als Ajax in je wil investeren als beginnend trainer!
Maar goed ik geloof dit gericht niet dus dit is verspilde moeite :)
+1/-1

4 jaar geleden
Sorry dit kan ik echt niet geloven. Tadic draait een heel matig half jaar en Barca wil hem even huren/kopen...
Geloof het gewoon niet.
+2/-0

4 jaar geleden
Veranderingen zijn nooit goed voor en elftal.
Ajax is nu al van het padje met het gemis van Ziyech laat staan ook nog met het afstaan van Tadic.
Tadic voor een half jaar is ook een belediging naar Ajax toe.
Het moment, alleen maar huren, het spreekt van weinig tot geen respect voor Ajax en Tadic. De arrogantie van Barcelona ten top.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal