Transparent
Inloggen
Sluiten

'Chelsea zet in op komst van Hakim Ziyech'

28 januari 2020 15:30 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Chelsea zet in op komst van Hakim Ziyech"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN zet Chelsea in op de komst van Hakim Ziyech komende zomer. De spelmaker van Ajax wordt als een van de belangrijkste transfertargets gezien om de selectie van Frank Lampard te versterken. Naast Chelsea zou ook Manchester United belangstelling hebben voor Ziyech, maar Chelsea zou de betere papieren hebben.

Chelsea was een van de tegenstanders van Ajax dit seizoen in de groepsfase van de Champions League. Vooral in Londen wist Ziyech zich te onderscheiden en gaf hij drie assists.

Meer op ESPN


Discussieer mee op de forums


Tags

chelsea ziyech espn lampard londen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ajax zonder hem :\(
Hakim ik hoop echt dat je blijft en met mij velen.
Chelsea en United verdienen je niet.
+4/-0

 
3 maanden geleden
In ieder geval gun ik het Chelsea sowieso niet. Maar inderdaad, blijven is de best optie voor de supporters.
+1/-0

3 maanden geleden
Afblijven! Zonder Hakim zijn we middelmaat
+3/-0

3 maanden geleden
Zou toch wel heel jammer zijn maar zo werkt het nu eenmaal. Ajax zonder blessures heeft een beter elftal als die twee alleen kunnen die met geld smijten. Wat mij betreft mag Hakim er nog twee miljoen per jaar bij krijgen want hij is echt verreweg de belangrijkste speler. Ik weet dat zes miljoen bizar veel is voor Nederlandse begrippen maar stel nou eens dat hij zo nog vijf jaar hier kan spelen? Kost het dus tien miljoen van de uitpuilende kas maar Hakim kan ons kampioen maken en er voor zorgen dat meer spelers besluiten om te blijven. En die spelers worden dan ook weer meer waard dus wat mij betreft doen.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Mee eens, ik heb het ook op het forum geschreven. Ajax moet alles er aan doen om Ziyech te behouden. Je zag het tegen Groningen ook 0,0 aanvoer. Worden nog zware weken.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Goed verhaal man, als je denkt dat geld de enige drijfveer is voor Zyech. En zelfs dan kan je niet op tegen het salarishuis van Chelsea. Wellicht ben je vergeten dat Ajax het contract heeft opgewaardeerd om de gelimiteerde transfersom van tafel te halen. Waarom? Overmars wil flink aan hem verdienen. Heeft ook meerdere keren aangegeven dat hij Zyech ‘een transfer wil gunnen’ als er een partij is die met genoeg geld over de brug komt. Naïef om te denken dat Zyech zo graag wil blijven ondanks interesse van topclubs uit de beste competitie.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik hoop juist dat geld niet de enige drijfveer is vandaar ook dat ik begin met het feit dat wij eigenlijk een beter elftal hebben. We gaven ze totdat de scheids voor de oliedollars koos voetballes. En dan kan een fikse salarisverhoging misschien net wel de doorslag geven dat hij blijft. Dus juist omdat hij geen geldwolf is. Klinkt tegenstrijdig, ik weet het maar als het verschil niet al te groot is in salaris dan hoop ik daar op. Ook Chelsea kan/zal hem geen 12 miljoen geven neem ik aan.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Nog 2miljoen erbij? Niet overdrijven. De man heeft al een het hoogste salaris ooit van de eredivisie. Okay, geef hem een upgrade. Sure. vroeger kregen de filmsterren bv 5 % van de recettes van een film. Doe dit ook met Hakim bv. Dat als hij blijft hij een percentage per wedstrijd krijgt van de kaartjesverkoop.

Anyway, Als Hakim blijft is het denk ik niet om het geld, maar omdat hij gelukkig is bij de club en zich gewaardeerd voelt.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Vooruit, ik doe met je mee. We doen 'maar'een miljoen en een bonus van dat andere miljoen als we kampioen worden.
+3/-0

 
3 maanden geleden
That's the spirit Flamengo ;)
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
3 maanden geleden
Ook aan "geen salarisplafond" zit een grens. En Hakim het is geweldig, maar eens moeten we verder zonder hem. En dat moment is aanstaande. Helaas. Goed anticiperen dus.
+2/-1

 
reactie verwijderd

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Denk na man, we hebbe Unuvar maar die heeft nog een jaartje of drie nodig om Europees ook mee te komen....
+2/-1

3 maanden geleden
Dat is slim gedacht van Chelsea. En een mooie kans voor Hakim.

Tijd om zijn vervanger te gaan scouten/pamperen. En mijn stokpaardje laten horen: Propper deze week nog ophalen als voorinvestering. Immers, Donny is straks ook vertrokken.

Dat wordt hard werken voor Marc.
+2/-2

 
3 maanden geleden
Ik hoop echt nog steeds dat Hakim gewoon weer gaat blijven.
Het zou fantastisch zijn, want Hakim is gewoon super goed.

* Ik vind Propper een goede speler, maar langerna niet een 10/ aanvallende speler zoals Hakim.

Propper is eerder iemand die nu bv rechtsmid bij Ajax goed kan spelen.

Als je Hakim wil vervanger, zal het toch echt een aanvallende middenvelder moeten worden.

Verder laten we eerlijk zijn. Hakim was best goed toen bij bij Ajax kwam. Maar bij Ajax is hij veel en veel beter geworden, completer ook.

Veel spelers komen bij Ajax en worden echt beter bij Ajax, door de trainingen, medespelers en het Ajax spel. Tagliafico bv of Overmars zijn spelers die bij Ajax echt beter zijn geworden.

De enige speler in Nederland die wat van Hakim heeft buiten Ajax is volgens mij Itaharren. Het voordeel met deze guy is dat hij bij Ajax omringd met goede spelers nog veel en veel beter gaat worden en meer vertrouwen krijgt en gelukkig wordt. Bij PSV is het gewoon wekelijks drama, dan ga je ook niet lekker spelen.

Anders moet je denk echt buiten Nederland gaan zoeken.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Strengs is misschien een optie voor de Ziyech-rol. Propper inderdaad meer als halfspeler. Eiting vind ik persoonlijk een mooie speler, als hij heel blijft en het (verhoogde) niveau kan aantikken. Of het oplossen met Tadic een linie terug?

Elftal volgend jaar:
Onana;
Dest/Mazraoui, Schuurs/Alvarez, Blind, Tagliafico;
Martinez, Propper, Tadic;
Neres, Traore, Promes.

(Vertrokken zijn naar verwachting Hakim en Donny).
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Stengs, was ik even vergeten. Mogelijk. Mogelijk. Misschien Ajax hem sowieso maar gaan halen om wat extra kwaliteit toe te voegen. Of nu al halen, of in de zomer.
Goeie.

Verder je opstelling voor volgend jaar: ( het is allemaal mogelijk ;)

----------------Onana--------------------------------
Dest/Mazraoui, Schuurs/Alvarez, Blind, Tagliafico
---------Propper------Martinez------------
-----------------Tadic-------------------
------- Promes----Traore------- Neres


* Ik zou het dan zo neerzetten, Neres is het beste op de linksbuiten in mijn ogen.
Het gaat er natuurlijk heel erg af van afhangen wie er volgend jaar nog is.
Ik zou het elftal versterken met Stengs, Wober, Propper & Luis Suarez, wie er ook vertrekken. Dat ging met Tadic aankopen voor Ziyech toen ook goed. Verder speel ik liever met Suarez op de 9 dan Traore. Traore kan mooi als 2e spits dan in de luwte steeds meer groeien en beker en sommige eredivisie wedstrijden spelen/ invallen. Verder heeft het elftal nog een goeie RCV nodig, sterk en die kan koppen.


Mijn elftal ff uit de pols - als alles meezit ;)

----------------Onana--------------------------------
Mazraoui----- ? ------- Blind, Tagliafico
------- V/d Beek----- Martinez------------
----------------Tadic--------------------
-----Ziyech----Suarez------- Neres


wissels:

Promes
Stengs
Wober
Schuurs
Alvarez
Propper of Rakitic proberen ;)
Ekkelenkamp
Traore
Gravenbergh
Varela
Sierhuis? Misschien.


Weg: S.de Jong, Veltman, Lang, Huntelaar misschien, Marin, Babel

Vertrekt er nog iemand?

Hakim > dan Stengs of Ithharen of beiden.
Donny> Propper of liever Rakitic
Onana> Padt of Bizot
+1/-0

 
3 maanden geleden
Sorry hoor maar ik begrijp helemaal niets van die Propper gedachte. Een goede voetballer voor de balans in een elftal of om een kwartier voor tijd de 1-0 te verdedigen. Maar Donny en Hakim zijn samen goed voor 30 goals en 30 assists per jaar waar de teller voor Propper ongeveer op elk twee blijft steken.Daar lever je dus zo veel in dat dat aanhaken bij de Europese top veranderd in afhaken.
+5/-0

 
3 maanden geleden
Ik kom niet met Propper, laat dat duidelijk zijn. En ik vind hem al helemaal geen vervanger van Ziyech.

Propper is eerder een vervanger van Marin. Ik denk Propper is de ideale 12e man voor Ajax die zo nu en dan zijn plicht zal doen.

Maar Hakim vervangen is een heel andere verhaal.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Een vervanger voor Marin? "Nou Propper, kom maar naar ons, dan kun je een tribunestoeltje warm houden" :)
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
3 maanden geleden
DWTK, waarom ga je nou op zo'n onvriendelijke manier communiceren.
Is dat nodig?

Fijne dag en shalom
+1/-0

3 maanden geleden
Realistisch blijven. Zyech heeft geen haast, maar als Chelsea aan komt kloppen en Zyech een salaris biedt (dat wij echt niet kunnen bieden), Ajax 55 miljoen betaald, dan is hij weg. Het is geen ‘kind van de club’, hij speelt voor zichzelf en ziet Ajax niet als zijn plafond. Hij heeft het waarschijnlijk langzamerhand gehad met clubs als Sparta, Heracles, VVV en wil wekelijks tegen Liverpool, Arsenal, Manchester spelen. Ajax moet zich hierop voorbereiden en nu al een speler klaarstomen om het gat op te vullen. Afgelopen weekend is het zeer duidelijk geworden dat die niet in de jeugd rondloopt, kortom nu schakelen! Marin is te licht. Afschrijven (ja, al na een half jaar) en doorpakken.
+1/-1

 
reactie verwijderd

 
3 maanden geleden
Misschien is het lastig te begrijpen. Zal het uitleggen: speler kopen (een volgende Zyech loopt niet op dit moment rond bij Ajax), komend half jaar klaarstomen (trainers van Ajax hebben het vaak over dat de spelers moeten acclimatiseren/wennen aan het Ajax-spel) en vervolgens komende zomer opstellen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Alleen er wordt geen speler nu aangetrokken. Ik begrijp je wel alleen wordt een moeilijk verhaal zo.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het is Ziyech.. niet naar bedoeld, maar het gaat om onze beste speler.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Het is natuurlijk een super trieste constatering dat Ajax zo afhankelijk is van 1 speler. Eigenlijk is dat on-Ajax. We hebben ook geen trainer die een ander plan heeft als Ziyech ontbreekt.
Ajax moet er alles aan doen om Ziyech te houden. Pomp er maar 2.5 miljoen bovenop op zijn salaris. Dat gaat zich wel terugverdienen. Ziyech kan mister Ajax na 2000 worden.
Ik zou het begrijpen als hij naar de PL wil gaan, super competitie en de beleving op de tribunes is geweldig ( behalve bij United, City, Arsenal en Chelsea)
Overmars werk aan de winkel!! En anders dat Chelsea financieel leegtrekken. Wat mij betreft gaat Overmars over Frenkie de Jong bedragen heen!
+1/-1

 
3 maanden geleden
Die afhankelijkheid van Hakim is relatief. We misten tegen Groningen nog drie andere toppers. Niet alleen Hakim. En volgens mij was Hakim ook gewoon aanwezig toen we van Valencia, Willem II en AZ verloren.

Begrijp me niet verkeerd: ik geniet van hem, zie hem dolgraag met pensioen gaan bij ons, maar we moeten ook reeel blijven. Hakim is geen speler voor vijftien jaar Eredivisie.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Dat zegt toch niemand, over 3 jaar heb je Unuvar!
+1/-1

 
3 maanden geleden
Precies, over 3 jaar pas dat is toch zorgelijk.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Over drie jaar, ja... wat doen we in de tussentijd? Ik denk aan Propper of Van Ginkel.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Beiden zijn helaas niet geschikt om de Ziyech rol te gaan vervullen.
In Nederland is alleen een Itharren en verder moet je naar het buitenland gaan voor een fantastische 10 die ergens rond loopt...

Tsja daar heb je scouts voor. Ik zou eens bij die Braziliaanse en Argentijnse topclubs gaan kijken wat daar nu rond balt. Moet vast wel een nr 10 rond lopen. Die moet alvast gehaald worden voor het geval dat Hakim vertrekt kan deze papi mooi wennen en invallen zo nu en dan.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Doe is over 2 jaar al weggekocht hoor.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Klopt we verliezen ook met hem. Maar het verval zonder hem is ook absurd.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Het gemis van Blind weegt zwaarder dan dat van Ziyech, is mijn bescheiden mening. En het houdt Martinez uit de verdedigende middenvelder rol. Hopelijk zijn de geblesseerden snel terug en blijft de averij beperkt. Zondag tegen PSV gaat nog wel lukken, maar tegen Utrecht is het andere koek. Toch heb en hou ik vertrouwen. Het worden nog mooie maanden 👍
+1/-1

 
3 maanden geleden
Laten we het hopen.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Wanneer legt Blind dan de bal in de 16. Tegen Groningen had onze super coach besloten dat ze met 5-6 man in de 16 moesten lopen, lol. Alleen niemand gaf de pass, hahahaha. Blind mis je zeker maar Ziyech nog veel meer.
+3/-0

3 maanden geleden
Belangstelling voor van Ziyech dat hebben we allemal kunnen verwachten, ook de verantwoordelijke bij Ajax. De enige vraag die er steeds was, komt de echte top ook voor hem. Ja dus. We moeten er niet moeilijk over doen . Het zijn allen broodvoetbaallers en zelfs de jongste blijkbaar aangeven in interviews, dat ze hopen op een mooie club na Ajax. Grote vraag is echter wat doet Ajax, ze weten heus wel dat Hakim op korte termijn een volgende stap wil maken, wat is daarvoor met het oog op de toekomst voor gehaald ? De jeugd is nog niet goed genoeg om Hakim te vervangen en wat er tot nu toe gehaald is, is niet in staat of toch nog niet , om dit Ajax beter te laten spelen. Alles wat er de laatste weken en praktisch het hele seizoen in staat of toch zeker het grootste gedeelte van de spelers is vooral gebaat met betere spelers. Het geld dat nu verdiend is komt vooral door een zeer goed C L seizoen en door verkoop van talenten die zichzelf verkochten . Voor de aankoop was er dus best wel wat te besteden, maar ik ben toch bang dat degene die uiteindelijk gehaald zijn niet degene zijn die Ajax naar een hoger plan zullen tillen bij een vertrek van Ziyech of in een slecht senario waarbij Blind ook nog eens lang uit de roulatie blijkt te zijn. De jeugd kan het echt niet alleen.
+1/-0

3 maanden geleden
Hakim is een bijzonder mens en geen moneymaker die jongen wil een club waar hij zich thuis voelt en nog belangrijker elke week kan spelen en geen enkele club in Engeland kan hem dit garanderen en Hakim vraagt wel een garantie daarom zie ik hem niet vertrekken Ajax staat op zijn lijf geschreven geen enkele club kan hem dit niet geven
+2/-0

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.109 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

bag bayern beroep breaking china corona diploma dwtk experiment fier fundamenteel hag interactie koen luigitentorioabc medicijnen nederland omringt ontbonden overmars potter promes quarantaine rojocoko skybox uefa uitzonderlijke vertonghen voorbeeldfunctie west