Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We kwamen ongelukkig op achterstand'

26 januari 2020 22:28

In gesprek met Fox Sports gaf Erik ten Hag aan dat zijn ploeg vooral pech heeft gehad. "We kwamen ongelukkig op achterstand of FC Groningen had heel veel geluk. Dan loop je achter de feiten aan. De 2-0 was ook een heel ongelukkig moment", aldus Ten Hag. "Ik moet daarbij wel zeggen dat de eerste helft veel te weinig was. Het was heel matig. Veel te weinig tempo en niet goed aan de bal. Als je in de duels dan niet thuis geeft, krijgt je dit."

Volgens Ten Hag zat het ook niet mee. "Ik weet niet hoe Ryan Babel die kans miste... Vanuit mijn oogpunt leek het dat hij hem zou binnen kon lopen", zo gaf hij aan. "In de rust heb ik aangegeven dat we ontevreden waren. Aan de bal, in de veldbezetting en de eerste fase van druk zetten moest anders. Die 2-0 was ook weer onnodig balverlies. Er staat er in het midden eentje vrij, loop je weer in een counter en valt hij heel ongelukkig binnen. Daarna hebben we gewisseld en toen heb ik wel goede dingen gezien."

De trainer reageerde vervolgens fel op de vraag of hij zich zorgen maakt omdat nu drie van de laatste vijf competitiewedstrijden werden verloren. "Je maakt nu allemaal suggesties", zei hij daarover. "We hebben tegen Sparta zeventig minuten uitstekend gespeeld. We kwamen op het einde goed weg, maar hadden daarvoor al met 4-0 voor kunnen staan. Ik weet dat we beter moeten. Zoals we eindigen, moeten we ook beginnen."
Tags

hag babel balverlies counter fox groningen oogpunt sparta veldbezetting zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey elsimao farioli hato hlynsson janse jim jong kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rosario sevic sosa sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst wijndal