Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Groningen-uit is altijd een moeilijke wedstrijd'

26 januari 2020 22:20

Volgens Dusan Tadic was het tegen FC Groningen een moeilijke wedstrijd. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Dat is altijd een moeilijke wedstrijd", aldus Tadic. "We waren in de eerste helft ook slordig. We moesten scherp zijn, maar speelden niet goed. De tweede helft ging het beter, maar toen was het te laat."

Tadic was het eens met de opmerking dat Ajax zwak uit de winterstop is gekomen. "Dat klopt, net zoals vorig jaar", zo gaf hij aan. "Tegen Sparta wonnen we nog, maar toen was het hetzelfde. De eerste twintig minuten waren toen goed, maar de rest niet. We zijn ervaren. Iedere speler moet in de spiegel kijken. We moeten allemaal beter en elkaar gaan helpen."

De aanvoerder wil het gemist van enkele basisspelers niet als excuus gebruiken. "Andere speler krijgen dan de kans en moeten die pakken", zei hij daarover. "Wij zijn Ajax, de grootste club. Het mag geen probleem zijn en nooit een excuus zijn."




Tags

tadic groningen excuus fox sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal