Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech komende weken uit roulatie vanwege kuitblessure

22 januari 2020 11:05 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Hakim Ziyech komende weken uit roulatie vanwege kuitblessure; image source: Pro Shots

Ajax kan de komende weken niet beschikken over Hakim Ziyech. Dat meldt de club via de officiële website. De Marokkaan viel in het duel tegen Sparta uit met een blessure en na onderzoek is gebleken dat hij een scheurtje in zijn kuitspier heeft opgelopen. Hoe lang hij precies uit de roulatie zal zijn is onduidelijk, maar hij zal naar verwachting in elk geval de komende weken niet inzetbaar zijn.

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Is nu aan ten Hag om te laten zien hoe hij dit oplost als goede trainer. Zwaar waardeloos, maar er komt ook een moment dat Ziyech Ajax verlaat. In mijn ogen had er al een vervanger moeten zijn. Ziyech oogt het hele seizoen niet zo okkselfris. Rustig aan herstellen en niet overhaasten. Neem aan dat Ekkelenkamp nu gaat spelen ipv Ziyech? 2 sterkhouders langdurig er uit is wel erg Kut. Misschien Pereiro voor 3 miljoen oppikken bij PSV? Is wel erg technisch en heeft bij psv alleen maar houthakkers om zich heen staan. Beterschap aan Ziyech!
+1/-0

2 maanden geleden
Een aderlating voor het elftal maar zou niet het einde van het seizoen moeten betekenen voor Ajax. Helemaal eens met El Nico dat dit door Ten Hag moet worden opgevangen, mogelijk zelfs met een iets aangepast systeem. Ik zie er wel wat in om met Tadic op het middenveld te spelen en Babel of Traore in de spits. Ik hoop niet op paniek aankopen, tegen de tijd dat een speler is gewend aan het spel en team zal het seizoen alweer voorbij zijn.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Nadeel: één van de smaakmakers valt weg en het spel wordt minder aantrekkelijk om naar te kijken.

Voordeel: op de lange termijn wordt het collectief er sterker op.

Sterkte Hakim Ziyech!
Wat mij betreft ga je lekker op vakantie.
Dat heb je wel verdiend!

:-)
+1/-0

2 maanden geleden
Ik denk dat het allemaal wel meevalt ,voor iedereen is er vervanger, die misschien iets minder is dan Ziyech maar het voetbal gaat gewoon door. Nogmaals als 1 speler het voor elkaar krijgt dat bij een blessure het elftal in elkaar klapt dan is het pas goed mis met Ajax, maar gelukkig schijnt na iedere regenbui de zon weer.
+1/-0

2 maanden geleden
Iedereen in paniek omdat Ziyech geblesseerd is.
Voor een wedstrijd tegen Spakenburg ?
Kun je nagaan.
Is het raamwerk van het eerste elftal dan wel goed ?
Toen Promes wegviel zakte Ajax ook weg. Ging het ook allemaal veel moeizamer.
Dus blijkbaar is het raamwerk van het eerste elftal niet goed.
De andere 10 spelers kunnen dat blijkbaar niet opvangen.
Dat zegt veel over hun inzicht, creativiteit, teamgeest en voetballende kwaliteiten. Terwijl Ziyech en Promes individueel ingestelde spelers zijn.
Samenspel moet de kracht van een team zijn en niet de acties van een individuele speler. Als deze wegvalt zakt alles als een kaartenhuis in elkaar.
Of de rest moet zich eens gaan ontwikkelen en als verdedigers en middenvelders gaan spelen zoals van verdedigers en middenvelders mag worden verwacht.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Wie is er in paniek dan?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hahaha iedereen is in paniek? Het gaat niet eens over de wedstrijd van vanavond. Maar goed begrijpend lezen is moeilijk.
+3/-0

Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.127 fans gingen je al voor.Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen antony babel blind compenseren dal delcampo dwtk fier flamengo hag huntelaar koen linkshalf luigitentorioabc marin martinez neres nivo nous onvermogen onzin opbranden overmars promes rechtshalf tadic tandem tenen ziyech