Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax sluit partnership met Curaçao Tourist Board

15 januari 2020 16:21 - Ajax.nl
Foto: Ajax.nl

Ajax sluit partnership met Curaçao Tourist Board; image source: Ajax.nl

Ajax heeft een overeenkomst bereikt met Curaçao Tourist Board als nieuwe partner. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële website. Voor het eerst in de clubhistorie zal een partner zichtbaar zijn op de mouw van het Ajax-shirt. De samenwerking zal duren tot en met eind juni 2023.

Als onderdeel van de overeenkomst zal het eerste elftal van Ajax een bezoek brengen aan Curaçao, zal ook een Ajax Legends team afreizen naar het eiland en zullen tijdens het bezoek verschillende promotionele evenementen worden georganiseerd.

Volgens commercieel directeur Menno Geelen betekent het partnership met Curaçao Tourist Board een mooie uitbreiding van het commerciële portefeuille. "En wij gaan er met Curaçao Tourist Board voor zorgen dat hun marketingdoelstellingen mede dankzij deze samenwerking behaald zullen worden", aldus Geelen. "Onze nieuwe partner zorgt bij Ajax voor inkomsten die een bijdrage moeten leveren aan onze doelstelling om structureel aan te haken bij de Europese voetbaltop. Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking."

Update 16:44: De Telegraaf meldt dat Ajax jaarlijks bijna twee miljoen euro zal ontvangen van Curaçao. Bovendien zal Ajax ieder seizoen naar het eiland afreizen voor een compleet verzorgd trainingskamp. Mogelijk gebeurt dat dit seizoen ook nog, afhankelijk van de prestaties in de Europa League.

Meer op Ajax.nl
Tags

curacao geelen legends telegraaf trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik ben in ieder geval om. Dit jaar lekker 2 weken naar Curaçao!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Neem wat leuks te lezen mee, want in een halve dag heb je alles daar wel meegemaakt. ;)
+1/-1

 
4 jaar geleden
De rest van de vakantie chillen in een hangmat met drankjes erbij vind ik ook prima.
+1/-0

Super lelelijk dit!
Belgische/Psv toestanden om zo heel het shirt vol te plakken.
Rugsponsor zal ook wel volgen.
Ik kan hier echt niet met mijn verstand bij, ja 2 miljoen is veel geld maar die 1,5% meer omzet op jaarbasis weegt voor mij bij lange na niet op tegen het te grabbel gooien van ons unieke shirt.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Eens. Trainingskamp op curacao vind ik dan wel weer beter dan naar Qatar. Een Belgische club meenemen en klaar ben je!
+1/-0

dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Oude logo is een probleem, maar voortaan wel standaard met rouwbanden gaan spelen, echt….
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Maar, maar, maar, 'de kosten om het oude logo te printen zijn zo duur'. Allemaal commercie in de voetballerij tegenwoordig en helaas is het nodig om de ambities van de supporters waar te kunnen maken: absolute top spelers behouden en elk jaar meedoen om de titel in de Champions League. En het is nodig want met de tv inkomsten van de eredivisie gast dat niet lukken.
+2/-0

4 jaar geleden
Maakt het shirt lelijk.
1. Adidas. Verpesten bijna alle shirts. Thuis en uit.
2.Nu dit weer.

Het Ajax shirt van de jaren 72 is zo mooi...
en wat doe je dan bij adidas...verpesten, jaar in jaar uit.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs gaaei gooijer hato kaplan kiki lcv oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal