Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax loopt koppositie mis na gelijkspel tegen Jong PSV

13 januari 2020 21:51
Foto: Pro Shots

Jong Ajax loopt koppositie mis na gelijkspel tegen Jong PSV; image source: Pro Shots

Maandagavond is Jong Ajax niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Jong PSV. Ondanks dat de ploeg van Mitchell van der Gaag duidelijk de betere partij was en voldoende kansen kreeg om te scoren, vielen er in Eindhoven geen doelpunten. Jong Ajax liet daarmee de kans liggen om de koppositie van de Keuken Kampioen Divisie in handen te krijgen. Die zou het hebben indien er met minstens drie doelpunten verschil gewonnen was.

Aan de kant van Jong Ajax speelde Sergiño Dest de hele wedstrijd, nadat hij het trainingskamp van de A-selectie vorige week eerder had verlaten. Ook Kjell Scherpen en Jurgen Ekkelenkamp kregen een basisplaats, terwijl Anass Salah-Eddine zijn debuut in het betaald voetbal maakte. Naast dat de ploeg voor het eerst dit seizoen niet wist te scoren, eindigde het de wedstrijd bovendien met tien man. In de laatste minuut kreeg invaller Joshua Pynadath een rode kaart na een pittige overtreding.


Discussieer mee op de forums


Tags

jong dest ekkelenkamp pynadath salah scherpen trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Jammer dat de opstelling niet wordt weergegeven. Doordat er veel spelers met Ajax 1 mee waren stond er weer een jong onervaren elftal. Prima te horen dat ze in ieder geval wel het betere spel hadden met goede kansen. Jammer geen goals en rode kaart.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Dat is waar, al maakten bij psv ook 4 spelers hun debuut in het betaald voetbal, dus daar zou het niet aan moeten/mogen liggen.
+1/-0

6 maanden geleden
Heel slordige pot gezien . Veel balbezit t.o.v. j.psv maar ook ontzettend veel balverlies. Ekkelenkamp strooide met hakjes die niemand begreep leek wel. Het was bijna ping-pong! De verwachtingen in deze talenten moeten bijgesteld worden. Begrijp dat Ajax koopt !
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
6 maanden geleden (gewijzigd)
Joh, de meeste vaste Jong Ajax spelers stonden er niet in, die waren net terug vanuit Qatar......
+1/-0

6 maanden geleden
Waardeloze wedstrijd ,voetbalde als los zand ,er hadden te veel een off day.
Ook mag Ekkelenkamp ook is een wedstrijd is gaan beslissen anders gaat het hem niet worden bij Ajax1 ,als ik Ajax was (ben ik eigenlijk ook, mijn hart is rood wit, haha) zou ik hem verhuren aan een goede middenmotor en het is aankijken hoe hij het doet als hij een basisspeler die er elke week moet staan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Soms denk ik , dat eenmaal Ajax1 te hebben geproefd, de heren geen trek in jong Ajax meer hebben!
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.058 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone basale blank eeg fier hof illegaal illegalen inzake juh koen levensbehoeften luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar slavernij term toegang wijken zorg