Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax veel te sterk voor Club Brugge en wint overtuigend

11 januari 2020 18:49
Foto: Pro Shots

Ajax veel te sterk voor Club Brugge en wint overtuigend; image source: Pro Shots

Ajax heeft zaterdag overtuigend weten te winnen van Club Brugge. De oefenwedstrijd tegen de koploper van België eindigde in een 3-1 overwinning. De ploeg van Erik ten Hag begon uitstekend aan het duel en zag dat al snel beloond worden met de dikverdiende voorsprong toen een bal van Noussair Mazraoui door een verdediger in eigen doel werd gewerkt. Na een kwartier spelen werd het ook 2-0 toen Hakim Ziyech op fantastische wijze de bal in de kruising ramde. Ajax kreeg nog wat kansen, maar treffers vielen er niet meer voor rust.

In de tweede helft was het wel weer snel raak. Na een werkelijk schitterende aanval was Quincy Promes het eindstation en hij zorgde daarmee voor de 3-0. Mede door de vele wisselingen ging het tempo en niveau daarna flink omlaag. Club Brugge wist in de slotfase zelfs nog een aansluitingstreffer te maken nadat het wist te profiteren van een foutje van Perr Schuurs. De zege kwam echter geen moment in gevaar en de ploeg sloot daarmee het trainingskamp in Qatar af met een dikverdiende zege.




Tags

brugge dikverdiende belgie eindstation hag kruising mazraoui promes qatar ramde schuurs trainingskamp wisselingen ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Met of zonder Ziyech maakt een ander niveau elftal. De eerste helft (met Ziyech) was ouderwets. Alleen te weinig gescoord uit de kansen. De tweede helft (zonder Hakim) was chaotisch bij vlagen, mede door alle wissels. Onana, Veltman en Martinez uitstekend. Alvarez viel zowaar goed in op het middenveld. Schuurs toch weer een fatale dekkingsfout. Als hij dat kan afleren komt het helemaal goed met hem. Al met al klaar voor Sparta en de rest.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Schuurs is inderdaad klaar voor Sparta.
+1/-0

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
Martinez had ook een fatale fout, werd alleen niet afgestraft.
+2/-0

4 jaar geleden
Prachtige goal van Ziyech. Benieuwd wie hem ooit moet opvolgen?
+2/-0

 
4 jaar geleden
Krijgt geen opvolger want is een unieke speler en een klasse apart. Dat hij nog bij Ajax speelt is een wonder.
Alleen een speler zoals Erikssen zou een waardige opvolger kunnen zijn maarja dat gaat niet gebeuren
+2/-0

4 jaar geleden
Het lijkt wel, nee ik weet wel zeker dat iedereen anders naar Ajax kijkt en vooral op spelers die fouten maken. Een veltmannetje maken is al heel gewoon en door de media overgenomen. Jammer genoeg is de wedstrijd niet door mijn bekeken vandaar dat ik via jullie commentaren toch weet wat er op het veld gebeurde . De Spartanen kunnen hun borst natmaken .
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde afwijzing akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao elsimao excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic taylor zucht