Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Gezondheid van Daley Blind staat voorop'

11 januari 2020 07:41 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Gezondheid van Daley Blind staat voorop"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Erik ten Hag aan nog niet te weten wanneer hij weer kan beschikken over Daley Blind. "Het allerbelangrijkste is zijn welzijn. Hij is net getrouwd, heeft een kindje. Daar heeft hij verantwoordelijkheid voor te nemen", aldus Ten Hag. "Ik heb geconstateerd dat Daley ontzettend gretig is. Hij wil het veld op, is niet tegen te houden. Hij vindt het vreselijk, dat hij on hold wordt gehouden."

Ten Hag gaat verder: "Maar zijn gezondheid staat voorop. De dokter bewaakt dat. Die moet groen licht geven. Daar kan Daley niet op wachten. En ook voor mij geldt dat als zijn gezondheid goed is, ik ook niet kan wachten tot hij terugkeert in de groep. Maar hoe lang dat duurt, is niet te zeggen."




Tags

hag blind bewaakt dokter getrouwd groen hold telegraaf welzijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hier heeft volgens mij niemand iets aan toe te voegen. Beterschap Daley! We miss you!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht