Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax niet op zoek naar vervanger voor Daley Blind'

10 januari 2020 08:45 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax niet op zoek naar vervanger voor Daley Blind"; image source: Pro Shots

Ondanks dat Daley Blind voorlopig niet inzetbaar is, is Ajax niet op zoek naar een vervanger voor hem. Dat geeft algemeen directeur Edwin van der Sar aan in gesprek met De Telegraaf. "We hebben genoeg opties met Álvarez, Schuurs, Martinez en Veltman", aldus Van der Sar. "En Pierie kan ook nog, hoewel hij een lastige periode doormaakt. Ik had verwacht, en hijzelf waarschijnlijk ook, dat hij wat verder zou zijn geweest."

Volgens Erik ten Hag is er nog wel gekeken naar een vervanger. "Als er een kans zou zijn met een speler die we zochten, dan zouden we het doen", zo geeft hij aan. "Ik houd niet van wintertransfers. Je krijgt bijna nooit de speler die je wil en de aanpassingstijd is heel kort. Het is nog maar vier maanden. Tegen de tijd dat ze aangepast zijn is het seizoen voorbij en hebben ze geen bijdrage."

Tegen KAS Eupen stond Edson Álvarez in de verdediging. "Hij is een centrale verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan. Ik heb continu in mijn hoofd gehad om de winterperiode te benutten om Alvarez achterin te benutten. Hij maakt een goede indruk", zegt Ten Hag daarover. "In het Ajax-spel moet hij wel aan een aantal zaken werken, dat is ook duidelijk. Maar je ziet wel dat hij kwaliteiten heeft om op die positie te gaan spelen."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

alvarez blind hag sar eupen martinez pierie schuurs telegraaf veltman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Pieri had natuurlijk gewoon verhuurd moeten worden aan Heerenveen nadat Ajax hem kocht.
+1/-0

4 jaar geleden
Goede zaak dat Alvarez als CV een goede indruk maakt. Jammer van Pierie, verder hoop ik dat Eiting heel blijft en kansen krijgt.
+1/-0

4 jaar geleden
Er komt over Daley Blind maar weinig naar buiten,wil dat zeggen dat hij niet meer gaat spelen? Daley van onze kant laat je maar gauw weer toe juichen in de Arena, Ik heb het vertrouwen dat Alvarez zolang in de basis staat bij afwezigheid van Blind.
+1/-0

4 jaar geleden
Jammer hoor er geen versterking komt in de verdediging. Dat kan ons Europees de kop gaan kosten.
+1/-0

4 jaar geleden
Heel verstandig. De jeugdige verdedigers (inclusief Alvarez) zijn klaar om een serie wedstrijden te spelen.
+1/-1

4 jaar geleden
Maand duurt nog lang! Ik verwacht nog het nodige! Hoelang blijven de geblesseerden buiten spel staan ? Komt Daley überhaupt nog in actie dit seizoen ? Dat weet nog niemand!
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dailey is ook niet te vervangen,staat op eenzame hoogte!
Het is toch lastig dat je geen echte plaatsvervanger hebt, vindt het voor Schuurs nog iets te vroeg om hem elke wedstrijd vol mee te doen, Ik hoop dat ik ongelijk hebt!!
Alvares heb ik wel een zwak voor gehad, hij moest er ook (nood gedwongen ) snel staan ,maar ik vind hem toch wel aan de trage kant en is snel gezien, als het op snelheid aankomt, ik betwijfel of hij wel de aangewezen persoon is.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht