Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest verlaat trainingskamp vanwege politieke spanningen

9 januari 2020 11:05 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Sergiño Dest verlaat trainingskamp vanwege politieke spanningen; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële website dat Sergiño Dest het trainingskamp van Ajax in Qatar heeft verlaten. De verdediger heeft verzocht om naar Nederland terug te keren omdat hij zich niet comfortabel voelt in Qatar. Dest zal nu bij de selectie van Jong Ajax aan gaan sluiten.

Voetbal International meldt daarbij dat de Amerikaans international vanwege de politieke spanningen tussen Iran en de Verenigde Staten vervroegd zal terugkeren naar Amsterdam.

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

dest trainingskamp qatar iran jong nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Stoer van hem én van Ajax.
+1/-1

8 maanden geleden
Wat een aansteller!
Zit al meer dan 5 jaar in Qatar en voel me veiliger dan in Nederland
+2/-5

 
8 maanden geleden
Ben jij Amerikaans staatsburger?
+4/-0

 
8 maanden geleden
Doet dat er toe?
+1/-3

 
8 maanden geleden
Als je het nieuws een beetje volgt dan denk ik dat wel.
+5/-0

 
8 maanden geleden
Ajax is in Qatar op trainingskamp, niet in Iran of Irak!
Er is helemaal niks aan de hand in Qatar...
+2/-4

 
8 maanden geleden
Slaap lekker!
+6/-0

 
8 maanden geleden
Ben je serieus?
+3/-0

 
8 maanden geleden
Zeker dat ik serieus ben.
Ik woon er nou langer dan 5 jaar dus ik weet dat veel wat de (vooral) linkse media in Nederland iedereen wil laten geloven niet waar is!
+3/-4

 
8 maanden geleden
Nou, ik denk dat je het ergens ook wel begrijpt. Voor een Amerikaan is het zeer vervelend in die regio te zijn, of het nou voor hen veilig is of niet, ze krijgen automatisch een zeer onveilig gevoel. En ja, als het niet nodig is, waarom blijven als je je onveilig voelt?
+3/-0

 
8 maanden geleden
Ik zie het eerder als een gevalletje heimwee. Er wonen veel Amerikanen in Qatar en die gaan ook niet weg.
Hij zal zich wel onveilig voelen door alle bangmakerij die dus nergens op gebaseerd is.
Mensen geloven al het nieuws maar wat onder hun neus geschoven wordt zonder zelf na te denken...
+1/-5

 
8 maanden geleden
Waar woon jij in Qatar..? Iedereen kan wel wat roepen over zijn al dan niet werkelijke verblijfplaats..!
+3/-0

 
8 maanden geleden
Al Waab, Doha.
Ik roep niet maar wat...
+1/-1

 
8 maanden geleden
Er is véél mis in Qatar.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Wat is er volgens jou dan zoal mis? En wat zijn je bronnen?
Ik wil ook heus niet beweren dat er niks mis is in Qatar, maar het is niet zo als in de Westerse media geschetst wordt. Daarnaast is er ook een hoop verbeterd.
+1/-1

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ach, hij is jong, heeft geen IQ van 150, en heeft zijn hele leventje gevoetbald en niet het nieuws en internationale politiek gevolgd ...
+1/-2

8 maanden geleden
Ik vind die Rutte ook maar een sukkel maar ben momenteel toch wel blij dat hij en niet Trump mijn baas is.
+1/-3

 
8 maanden geleden
Verklaar je nader? Of had je liever dat Trump het had gedaan op de manier van Obama en Bush? Steden bombarderen met duizenden burger doden tot gevolg. Trump pakt direct de gene die ze moeten hebben, hoog in rang in plaats van de plaatselijke bakker te bombarderen. Deze uitgeschakelde "generaal" was niet zo n beste man hoor.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Ben ik helemaal met je eens. Ik bedoel er alleen mee dat het momenteel wel degelijk gevaarlijk is om Amerikaan te zijn.
+2/-0

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Ergens heb je zeker een punt, wat dat betreft is dit de minst slechte aanpak. Echter, dit vind ik niet kunnen, want gebeurt het andersom, is de wereld te klein en wordt het betreffende land plat gebombardeerd.

Maar goed, ik ben dan ook iemand die vindt dat we (het Westen) niets te zoeken hebben in die regio. Laat ze met rust, als zij onder zulke omstandigheden willen leven, moeten ze het zelf weten. Willen ze dat niet, kunnen ze zelf in opstand komen voor verandering. We hoeven hen onze "hulp" niet op te dringen.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Je weet dat Trump in zijn eerste 7 maanden in de oorlog tegen Isis meer burgerslachtoffers bij air-raids heeft mogen tellen dan Obama in zijn laatste 27 maanden? Heeft dan ook ca. 10% meer bommen laten vallen in die periode.

De echte prestatie is dat Trump het nu niet verder heeft laten escaleren. Dat komt door de reactie van Iran, dat was een gok van hem die gelukkig goed uitpakte en nu is hij verstandig genoeg om niet verder te escaleren en een tweede Vietnam te beginnen. Als het wel was geescaleerd (en dat was gewoon een kans) dan mochten we in Europa over een half jaar een nieuwe vluchtelingenstroom opvangen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
En wie had de IS puinhoop overgedragen aan Trump?En je cijfertjes kloppen niet. Obama en Bush hebben echt heel veel meer slachtoffers gemaakt. En wat die migranten betreft, die komen toch wel. Mede mogelijk gemaakt Rutte, de EU en het Marrakesh akkoord.
+1/-2

 
8 maanden geleden
Je doet net of Obama de oorlog daar begonnen is. Zoals Trump graag roept dat hij Isis zou hebben opgericht door zich uit Irak terug te trekken (waar hij zelf ook toe opriep toen Bush nog president was). Daar was een humanitaire crisis gaande. Je kunt je afzijdig houden en die beesten verder laten plunderen natuurlijk. Maar als je ingrijpt kies je tussen een ground war of bombarderen. Bij bombarderen vallen burgerslachtoffers, bij ground war vallen slachtoffers bij je eigen manschappen en die manschappen kun je niet altijd eenvoudig terughalen, zie Irak en Afghanistan, bovendien heb je dan troubles met de Russen. Beide presidenten kozen voor het eerste. Maar Trump heeft het daarin niet beter gedaan. Ook niet per se veel slechter. Obama had de belofte om een vredespresident te zijn en dat mislukte in de laatste 3 jaar, Trump had de belofte om zijn land niet weer in andermans conflicten te trekken, dat lukt hem ook nog niet aardig.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ik hoop dat Trump gewoon herkozen word en ik acht die kans ook zeer groot.
Kunnen ze bij Jinek, DWDD en al die andere programma's weer weken zo niet maanden met al die linkse gasten aan tafel lekker gaan zitten janken.
Oh wat is het een schande, hoe is het mogelijk? Hoe kom dit gebeuren? De Russen zitten er achter.
Nee mensen dit heet democratie, de hard werkende man is het zat om zich de les voor te laten lezen door een groep die denken dat ze overal boven staan.
Ik ben wat dat betreft zo jaloers op de Engelsen en de Amerikanen die gewoon nadenken en voor zich zelf kiezen.
Gaat in Nederland helaas nooit gebeuren, hier gaat de linkse propaganda inmiddels al zo ver dat kinderen van 12 uit de schoolbanken worden getrokken om verpicht
mee te lopen in demonstraties georganiseerd door groenlinks en D66.
+2/-6

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Gelukkig zijn er steeds meer mensen wakker zoals jij. Klimaat hysterie werkt al tegen de linkse rakkers omdat ze knettrrgek aan het worden zijn. De mainstream media is lachwekkend en ze draaien zich zelf de nek op. Brexit bijvoorbeeld, 2.5 jaar lang heeft de media geroepen dat de Britten spijt hebben van hun keuze, er komt een tweede verkiezing en bam nog veel meer mensen zijn voor de Brexit. De globalisering moet stoppen!
+2/-3

 
8 maanden geleden
De globalisering moet stoppen? Eens hoor voor een flink deel, maar dan stoort de agrarische industrie in ons land in he, die is voor >80% afhankelijk van export van goederen (die 90 miljoen kippen die we elk jaar slachten eten we echt zelf niet op) en kennis naar dichtbij maar ook heel ver weg, die boeren kunnen niet riskeren dat andere landen hun eigen 'boontjes gaan doppen'.

Of wacht eens, is dat een slinkse manier van je om de stikstofuitstoot te reduceren? Klimaatrakker dat je er bent, slim hoor.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Tjonge jonge, en dat op ajax.supporters.nl.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Wat is toch die linkse elite? Ik ben het met je smaakvolle uiteenzetting oneens maar ben geen miljonair, geen bestuurder, geen intellectueel. Toch heb ik die mening en die heb ik opgedaan door zelf na te denken, informatie op te doen en deze info kalm te verwerken.

Volgens mij is dat de echte zwijgende meerderheid. Niet de boze Henks en Anita die overal linkse propaganda zien: nee de mensen met een gematigd gedachtegoed die de media prima zelf kunnen interpreteren en relativeren zonder dat ze populisten nodig hebben die de media als volksvijand of nep bestempelen.
+2/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

anthony basten beek blind donvito fier gerald gotze gravenbergh hag koen kruizen marin martinez neres onana passeren potter promes renemar rijkaard rondlopen schone schuurs suarez tadic uitstraling vanenburg vossen ziyech