Transparent
Inloggen
Sluiten

'David Neres hervat veldtraining in Qatar'

5 januari 2020 11:51 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"David Neres hervat veldtraining in Qatar"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat David Neres al verder is in zijn revalidatie dan verwacht. De Braziliaan heeft in Qatar al op het veld kunnen trainen. Neres trainde nog wel apart, maar sprintte al redelijk voluit en deed oefeningen om tempo met de bal. Quincy Promes kon al voluit met de groep trainen.

Meer op VI.nl




Tags

neres qatar veldtraining braziliaan promes revalidatie sprintte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goed nieuws! Hier ben ik blij om. Wel voorzichtig zijn zodat er geen tegenslagen zijn!
+1/-0

4 jaar geleden
Goed nieuws. Met neres en promes hebben we weer diepte in ons spel. Als deze spelers heel waren gebleven dan hadden we er heel anders voor kunnen staan.
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dat denk ik ook, denk zelfs 9 punten voorsprong in de competitie en het spelen in de CL na de winterstop. M.a.w. het aantrekken van een extra buitenspeler in de zomer had Ajax geen windeieren gelegd. Zonde.
+1/-0

4 jaar geleden
Men heeft heel erg de aanwezigheid onderschat van Neres in het systeem van Ajax. Vooral in de grote wedstrijden is hij zo belangrijk. 4-3-3 spelen zonder bijzondere buitenspelers zal geen vrucht dragen. Neres tegen Real, Juventus, Bayern, Psv, Feyenoord etc etc. Vooral de grote wedstrijden heeft hij laten zien dat Ajax hem keihard nodig heeft. Neres is een Ajax voetballer.
+1/-0

4 jaar geleden
Gelukkig !

Neres die kan in veel meer systemen spelen en dus tot zijn recht komen.
Hij wordt onderschat bij de technische staf.
Samen met Onana heeft hij de kwaliteiten op t.z.t. bij de top van de wereld te kunnen gaan spelen. Als buitenspeler heb je echter weinig krediet en heb je het als spelbepaler op het middenveld veel makkelijker.
+1/-1

4 jaar geleden
1 maart staan we 9 punten los op de nr 2 als iedereen fit blijft. December was een ramp door heel veel pech. Dat hebben we nu gehad en gaan weer door waar we goed in zijn, winnen!
+1/-0

4 jaar geleden
Fijn dat iedereen meteen optimistisch is en dat we wel even uitlopen in punten. Uiteraard bestaat deze mogelijkheid, maar ik blijf toch wel wat gereserveerder. Michael van Gerwen zou ook wel even Wereldkampioen worden, want hij is de beste darter ter wereld, we hebben het resultaat gezien.
+1/-0

 
4 jaar geleden
We hebben het hier over topsport hè, niet over één of ander kroegspelletje ;)
+4/-0

 
4 jaar geleden
Van Gerwen is een psver. Die is helemaal van slag door het ontslag van van Bommel.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo topaankoop transferbeleid wijndal