Transparent
Inloggen
Sluiten

'Oefenwedstrijd tegen Galatasaray geannuleerd'

2 januari 2020 11:49 - Ajax Showtime
Foto: Pro Shots

"Oefenwedstrijd tegen Galatasaray geannuleerd"; image source: Pro Shots

De oefenwedstrijd van Ajax tegen Galatasaray volgende week zal niet doorgaan. De Turkse ploeg ziet af van een trainingskamp in Qatar en tegenover Ajax Showtime is bevestigd dat ook het oefenduel tegen Ajax niet door zal gaan. Galatasaray blijft in eigen land. Het is nog niet bekend of Ajax een nieuwe tegenstander zal vinden om tegen te oefenen.




Tags

galatasaray qatar trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een flop. Naar Qatar voor de topclubs en dan 1x oefenen tegen België. I.p.v. dat Ajax de ballen had om af te zien van deze slavenstaat, wat ze direct al hadden moeten doen.
+4/-8

 
4 jaar geleden
Moet Ajax opeens een voorbeeld worden voor de rest? Heel Nederland tankt brandstof uit zulke landen, ook maar mee stoppen? Of China, niks meer bestellen dan maar? Lekker papegaaien over dit onderwerp. Vermoeiend.
+7/-6

 
4 jaar geleden
Ach ga toch fietsen. Het is gewoon schandalig. Onbegrijpelijk dat er niet naar achterban én publieke opinie geluisterd wordt en ze toch doodleuk afreizen. Voor het geld hoeven ze het echt niet te doen.
+6/-6

 
4 jaar geleden
Stel je niet aan zeg. Ik hoor niemand over de reclame die in Nederland gemaakt wordt voor het "bruisende " Saudi Arabië.
+3/-6

 
4 jaar geleden
Ja, dat is inderdaad precies wat Ajax moet doen. Een voorbeeldclub zijn. Het is net als hoe je fatsoen uitlegt aan je kinderen: sommige dingen doe je gewoon niet.

Verder even goede vrienden. Let’s agree to disagree.
+5/-3

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
El Nico jij bent vermoeiend om dit elke keer weer met drogredenen te ontkrachten. Ajax heeft daar niets te zoeken, helemaal niets. En ja hier kunnen wij inderdaad een voorbeeld geven. Het is een schurkenstaat niets meer en niets minder.
+5/-3

 
dwtk (geschorst)
4 jaar geleden
El Nico de pipo denkt dat hij alles weet....
+5/-4

 
4 jaar geleden
En hoe weten jullie zo zeker dat dit een schurkenstaat is? Zijn jullie er al eens geweest? Of gaan jullie op al het betrouwbare nieuws in Nederland af?
+3/-3

 
4 jaar geleden
Laat gaan, laat gaan. Beetje hypocriet Nederland op zijn best.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Vast het boze vriendje van Greta Thunberg jij?
+3/-3

4 jaar geleden
Spanje was prima geweest en dat helpt ook de Spaanse mensen en economie ipv Qatar.
Ik ben tegen dit soort acties zeker met het treinreis gedoe pr naar Lille.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Spanje. Die zijn voor stierengevechten. Tegen een onafhankelijk baskenland en catalonië. Daar moet je ook niet heen willen.
+6/-0

Ze kunnen nog tegen Psv oefenen, die schijnen daar ook te zitten.
Zal Ajax nu nog wel die 7 ton krijgen van die hoofddoeken?
+2/-2

4 jaar geleden
Echt belachelijk deze trip - één grote flop geworden. Als het nou echt een sportieve uitdaging was waar we tegen clubs als Juventus / Man U / etc. spelen dan kan het er bij mij nog wel in. Maar om nou tegen een Belg te spelen die bij je om de hoek woont en verder in een gebied zit dat op dit moment politiek in brand staat, dat gaat er gewoon niet in. Afblazen die handel en lekker op De Lutte gaan trainen, worden ze misschien weer iets harder van in plaats van die vakantie in de zon.
+3/-3

4 jaar geleden
Qatar is een olie staatje,dat staat vast, De Nederlandse regering verdient miljoenen aan de olie, dat staat vast. De Koning van Nederland brengt daar regelmatig werk bezoeken dat staat vast. Ajax gaat naar Qatar dat staat vast. De media en vooral de heer Derksen zijn fel tegen het gaan en werken met mensen die bloed aan hun handen hebben." dat staat ook vast" Ikzelf heb geen mening dus de bla bla van Derksen staat vast. Wat niet vast staat en dat neem ik sommige Ajax fans kwalijk .< Blijven fan van Ajax maar toeteren dat het een schande is dat hun club daar gaat spelen.> DAT STAAT VAST.,
+2/-2

 
4 jaar geleden
Qatar is geen oliestaat, ze moeten het voornamelijk hebben van gaswinning ;)
+0/-0

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
Zowel olie als gas waarvan de laatste in verhouding inmiddels de hoogste opbrengsten genereert. En dat is echt nog niet zo heel lang. Volgens mij iets van 5 jaar.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Olie of gas laat ik in het midden. Ik heb geen mening over het gaan naar Qatar maar de fans van Ajax die dat wel hebben moeten zich bezinnen,Fan blijven of niet.
+1/-0

 
tackle (geschorst)
4 jaar geleden
De koning gaat daar regelmatig heen voor werkbezoek. Dat staat vast. Toen ben ik opgehouden met lezen. In 2011 voor het laatst samen met Beatrix. Dat jij onzin verkoopt dat staat vast.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid