Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Luis Manuel Orejuela toch definitief naar Cruzeiro

30 december 2019 20:30 - Cruzeiro
Foto: Pro Shots

Officieel: Luis Manuel Orejuela toch definitief naar Cruzeiro; image source: Pro Shots

Luis Manuel Orejuela blijft definitief bij Cruzeiro. De Braziliaanse club heeft bekend gemaakt dat het de verdediger heeft overgenomen van Ajax voor 1,5 miljoen dollar voor 50 procent van de transferrechten. De Colombiaanse verdediger kwam afgelopen jaar al op huurbasis uit voor Cruzeiro, maar omdat de club degradeerde leek het volgens Braziliaanse media niet te kunnen voldoen aan de vraagprijs van Ajax. Cruzeiro meldt dat het de betalingen aan Ajax maandag al heeft verricht.




Tags

cruzeiro orejuela betalingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Miskoopje, bedrijfsrisico desalniettmin succes daar.
+1/-1

Met 50% doorverkooppercentage gaat er binnenkort nog wel een paar miljoen extra hier heenkomen als ik de berichten zo hoor.
Toch gek dat zo`n jongen hier echt geen pepernoot lijkt te kunnen raken en hij daar nu weer in de belangstelling staat van een paar grote Braziliaans clubs.
Dan roepen wij altijd wie heeft die gozer gescout, maar dit toont toch wel weer aan hoe lastig het is en dat er ook gewoon andere factoren kunnen zijn waarom iemand hier niet uit de verf komt.
+5/-0

4 jaar geleden
Jammer maar helaas lukken niet alle transfers. Heeft niet al teveel gekocht en dit is een mooie oplossing voor beide partijen. Toch weer een kudo voor Overmars die een goede deal uit een miskoop lijkt te krijgen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.282 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn bestuursraad blumenkraft brobbey buitenom chico elsimao ewige feyenoord forbs gaaei gaaie godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mannsverk shogun sosa sparta sutalo taylor villa wingback