Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'Er wordt vaak gezegd dat Ajax een kille club is, ik heb het tegendeel ervaren'

30 december 2019 10:12 - Volkskrant
Foto: Pro Shots

Perr Schuurs: "Er wordt vaak gezegd dat Ajax een kille club is, ik heb het tegendeel ervaren"; image source: Pro Shots

In gesprek met de Volkskrant geeft Lambert Schuurs, vader van Perr Schuurs, aan dat Marc Overmars de verdediger overtuigde om voor Ajax te halen. "Na het gesprek bij PSV zei Perr: daar wil ik spelen. Zijn zaakwaarnemer adviseerde hem eerst het gesprek met Ajax af te wachten", aldus Lambert Schuurs. "Marc Overmars leidde ons rond op De Toekomst, daarna wist Perr zeker dat hij naar Ajax zou gaan."

Volgens de verdediger zelf verliep het bij PSV veel zakelijker. "Er wordt vaak gezegd dat Ajax een kille club is, ik heb het tegendeel ervaren", zo geeft hij aan. "We hebben een mooie spelersgroep, maar ik voel de warmte ook bij iedereen rondom het team. Iedereen wil voor Ajax spelen, het zegt iets over de sfeer bij ons."

Meer op Volkskrant




Tags

schuurs overmars volkskrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Verstandig. En hij wordt echt goed neem dit van mij aan wordt over jaar nog beter als de ligt. Hij paast de ballen beter naar mede spelers. Ik vindt dat hij wat weg heeft van ruud krol
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Deze jongen moet echt de voorkeur gaan krijgen boven Veltman. Ik vind het echt een talent. Goede dribbel naar voren, goed pass, goed schot en fysiek sterk. Het is goed dat Ajax gaat doorselecteren vd zomer. Veltman gaat denk ik weg, De Jong, Klaas Jan, Maggalan, Bande, Labyad, zullen ook gaan denk ik. Vd Beek, Tagliafico, en Onana gaan vrees ik ook weg. Tijd om nu al de jonge jongens minuten te laten maken zodat ze er volgend seizoen staan.
Volgend seizoen:

Van Crombrugge-Dest-Schuurs-Verthongen-Blind-Tadic(10)Martinez-Propper-Ziyech-Traore-Promes.

Bank:Neres/promes, Timber, Ekkelenkamp, Brobbey, Jensen, Eiting, Alvarez, Varela
+2/-0

4 jaar geleden
Goed dat hij voor Ajax heeft gekozen en nog steeds blij is met zijn keuze - hij zal namelijk ook wel weten dat hij bij PSV al lang basis speler was geweest en dat is hij hier nog steeds niet. Schuurs is in alle opzichten beter of gelijk aan Veltman, dus deze gozer zal vanaf nu altijd in de basis moeten staan, ook met het zicht op de toekomst.
+6/-1

4 jaar geleden
Hij komt er wel. Zit enorm veel potentie in, alleen is hij een jongen die speeltijd nodig heeft om zijn draai te vinden. Hij gaat dan meer met vertrouwen spelen en durft ook steeds meer.
+4/-0

4 jaar geleden
Geen centrale verdedigers meer halen, stel deze jongen op.
+5/-1

4 jaar geleden
toffe Gozer en goede voetballer, moet wel meer speeltijd krijgen om nog beter te worden.
+3/-0

4 jaar geleden
Hij heeft inderdaad ontzettend veel potentie ,als deze jongen het vertrouwen krijgt en een basisplek gaat krijgen, weet ik zeker dat het een hele grote gaat worden ,verdedigend ls hij soms nog wat wispelturig ,komt wat laconic over maar als dat is afgeschaafd blijft er een pareltje over waar Ajax nog een hele lange tijd een hoop plezier van gaat beleven en komt hij in het categorie van de Ligt,Dus Ajax zuinig op zijn!!!
+5/-0

4 jaar geleden
Die jongen wordt echt met de dag beter. De manier van indribbelen is bijvoorbeeld erg dwingend, zijn passing zuiver. Alleen zo'n momentje als bij AZ moet eruit maar zelfs De Ligt had dat soms ook en de fouten van Veltman zijn inmiddels ook vrij fameus.
+2/-0

4 jaar geleden
Schuurs is te goed om hem ernaast te zetten en mu moet je echt in hem investeren. En als TH Veldman wil inbrengen voor de routine dan zet Veltman maar rechtback.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal