Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars: 'Erik ten Hag laat ik zeker nog niet gaan'

28 december 2019 10:29 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Marc Overmars: "Erik ten Hag laat ik zeker nog niet gaan"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft directeur voetbalzaken Marc Overmars aan dat Erik ten Hag van hem niet weg mag bij Ajax. "Erik ten Hag kan na komende zomer nog makkelijk een seizoen mee. Hem laat ik zeker nog niet gaan, hoewel ik weet dat hij op lijstjes voorkomt bij grote Europese topclubs. Die deur blijft voorlopig gesloten", aldus Overmars.

Een transfer van Hakim Ziyech is voor Overmars wel bespreekbaar. "Bij Hakim heb ik regelmatig gedacht dat hij aan zijn plafond zat, maar elk seizoen zet hij weer een stap. Ik zeg weleens tegen hem: Jij kan mister Ajax worden. Waarom zou je vertrekken?", zegt hij daarover. "Maar als je eerlijk bent: Hakim is 27 jaar, op z’n top. Als hij de stap kan maken die hij voor ogen heeft, dan zou het van ons mogen."

Ajax is daarnaast in gesprek met Ryan Gravenberch over een nieuw contract. "Beide partijen hebben de intentie om met elkaar door te gaan. Heel veel meer kan ik er niet over zeggen", zo geeft hij aan.




Tags

overmars hag bespreekbaar gravenberch lijstjes mister plafond telegraaf ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Tuurlijk is ten Hag een prima trainer, maar niet onvervangbaar.
+1/-0

4 jaar geleden
ten Hag is een goede trainer, maar hij is inderdaad niet onvervangbaar.
Ik hoop wel dat hij het bijtijds laat weten als hij weggaat ,dat er een goede plaatsvervanger gezocht kan worden, ik hoop dat Peter Bosz dan beschikbaar is, vindt hem een toptrainer voor Ajax,hadden ze nooit moeten laten gaan.
Ik ben bang dat Ziyech niet door een topclub gekocht gaat worden, is hij net even te grillig voor, kwa persoonlijkheid en kwa voetbal, beter bij Ajax blijven!
+1/-1

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens... ik denk dat Ten Hag, Onana, Tadic en Zijech het beste tot hun recht komen bij Ajax.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Peter Bosz wint nooit wat met dat kamikaze voetbal. Leuk dat aanvallen maar niet zo radicaal en naïef als hij doet. Dat wij de finale haalde was natuurlijk met bizar veel mazzel. Viergever die een bal blokte waardoor die er in vloog bij Schalke en Lyon uit werden we afgedroogd. Is dat Dolberg een prachtige goal maakte.
+1/-2

4 jaar geleden
Inderdaad niet onvervanbaar,maar dan zul je toch eerst een goede opvolger moeten hebben
+1/-0

4 jaar geleden
Om spelers langer te laten blijven, hadden we CL moeten spelen. Nu dat EL geworden is, moet het doel zijn om daar aan te tonen dat vorig seizoen geen incident was. Opnieuw de halve finale halen dus. Minimaal.

Spelers als Ziyech, Van de Beek en Onana zijn toe aan een grotere competitie. De andere spelers zijn houdbaar, lijkt me. Het zou mooi zijn als Ten Hag ook nog een jaartje blijft: dit keer zonder die CL plaatsingswedstrijden in augustus. Dat zal een slok op een borrel schelen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal