Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax verlangt 3 miljoen euro voor Luis Manuel Orejuela'

25 december 2019 18:59 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Ajax verlangt 3 miljoen euro voor Luis Manuel Orejuela"; image source: Pro Shots

Ajax verlangt volgens ESPN meer voor Luis Manuel Orejuela. De Colombiaanse verdediger was met een optie tot koop verhuurd aan Cruzeiro. De Braziliaanse ploeg wil graag met Orejuela verder, maar kan hem niet betalen omdat de club gedegradeerd is. Palmeiras en Flamengo hopen de verdediger wel over te kunnen nemen van Ajax, maar zij zouden te horen hebben gekregen dat de vraagprijs 3 miljoen euro is met een doorverkooppercentage van 50 procent. Beide clubs willen niet zoveel betalen voor de Colombiaan.

Meer op ESPN
Tags

orejuela colombiaan cruzeiro espn flamengo palmeiras

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Onze kleine, iets te dikke buikschuivende keiharde zakenman zonder genade.
Wat is Overmars toch goud waard voor Ajax, zelden zo'n grote miskoop gezien maar hij verkoopt hem straks gewoon nog met winst.
+2/-2

4 jaar geleden
Ik vond het een mooie, elegante speler toen ik hem voor het eerst zag spelen. Jammer dat hij verdedigend te weinig kwaliteit bleek te hebben om aan te pikken. Gelukkig doet het woordje "Ajax" op je CV wonderen voor doorverkoopwaarde... đŸ˜‰
+1/-0

4 jaar geleden
Normaal gesproken zou ik zeggen, gun het hen.. zo kweek je toch een beetje goodwill. Maar aan de andere kant: die clubs harken ook genoeg geld binnen met uitgaande transfers en houden ook hun poot stijf.
+1/-0

4 jaar geleden
Leuk idee maar uiteindelijk wil natuurlijk niemand anders deze jongen hebben, dus probeer er toch nog maar iets uit te krijgen.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal