Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vijf jeugdspelers mee op trainingskamp naar Qatar'

24 december 2019 09:46 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Vijf jeugdspelers mee op trainingskamp naar Qatar"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Erik ten Hag de nodige jeugdspelers mee gaat nemen naar Qatar. De tweelingbroers Quinten en Jurriën Timber, Kenneth Taylor, Sontje Hansen en Naci Ünüvar hebben een uitnodiging ontvangen om met het eerste elftal op trainingskamp te gaan. De vijf spelers worden hiermee beloond voor hun goede spel met Ajax onder 19 in de UEFA Youth League.




Discussieer mee op de forums


Tags

qatar trainingskamp hag hansen taylor telegraaf timber tweelingbroers uefa unuvar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goede ontwikkeling, deze jongens moeten het gevoel krijgen dat ze er tegenaan hikken.
Misschien ook Botman terughalen bij Heerenveen gezien de ernst van Blind zijn medische omstandigheden. Blind moet eerst langzaam herstellen en zijn tijd pakken. Niks forceren!
+4/-0

 
4 jaar geleden
Heerenveen is geen Ajax. Stel eerst maar eens Alvarez en/of Schuurs op in het centrum. Kwaliteit genoeg!
+4/-1

 
4 jaar geleden
Botman speelt anders constanter dan Veltman, Mazaroui en Dest. Men roept hier steeds maar om Alvarez achterin maar kennelijk kan die dat niet anders was het al gebeurd
+3/-0

 
4 jaar geleden
Alvarez is gehaald als vervanger van Mattijs. Martinez is gehaald ter vervanging van positie Tagliafico/Blind. Want Blind zou op het middenveld gaan spelen als vervanger van Frenkie. Veltman was eigenlijk al afgeschreven, maar knokte zich opeens in de basis (onbegrijpelijk, maar waar). En toen ging Ten Hag schuiven en defensieve risico's vermijden met een defensief blok op het middenveld en was te positiepuzzel helemaal in de war.

Maar Alvarez is een verdediger. Zet hem daar dan ook neer in 2020. Maar eerst Schuurs, want die verdient een kans door een reeks van wedstrijden te spelen.

Over Botman: ik zie hem te weinig spelen om er echt iets zinnigs over te zeggen. Als hij wekelijks uitblinkt bij Heerenveen kan hij het volgend seizoen in de voorbereiding uitvechten met Schuurs, Alvarez, Blind. Dat lijkt me al een hele kluif.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben het er voor een groot deel mee eens. Er is echter nog een probleem, en dat is de enorme drang naar voren van Donny vd Beek. Vorig seizoen vulden Blind en de Jong het gat wat hij achterlaat, maar de Jong is er niet meer en Blind blijft door het vertrek van de Ligt vaak hangen.

Ik ben er nog niet uit of het niet gewoon beter is vd Beek te verkopen en Marin (speelt veel meer controlerend) op zijn plek een kans te geven. De balans in het elftal zou hierdoor wel beter zijn.

En Botman gaat het niet winnen van Schuurs hoor. Schuurs heeft volgend jaar gewoon een basisplek. En terecht ook, wat kleerkast is dat geworden in een jaar tijd. Ik ben benieuwd wat tante Lien in haar pasta stopt.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs