Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Wij hebben genoten, de fans hebben genoten'

22 december 2019 15:19

Erik ten Hag was blij met het spel van zijn ploeg. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "We hadden nog wat wisselingen, maar de jongens die op het veld stonden hebben er uitstekend invulling aan gegeven", aldus Ten Hag. "Wij hebben genoten, de fans hebben genoten. Zes goals. Nog wel een smetje aan het eind, maar dat is ze vergeven."

De trainer was altijd overtuigd van de talenten die de kans kregen. "Het zijn wel jongens die al een tijdje bij ons zijn en weten hoe ze moeten voetballen", zo gaf hij aan. "Van de principes van ons spel weten we wat ze kunnen. Als ze daar dan invulling geven en de uitvoering goed is als vandaag, dan kunnen ze het. Een aantal jongeren worden dan meegenomen door de ouderen. Dat is heel mooi om te zien."

Ten Hag kreeg de vraag of hij nu een perfecte kerst heeft nu zijn ploeg winterkampioen is met drie punten voorsprong. "We hebben natuurlijk een fantastisch jaar gehad. We hebben het vandaag in stijl afgesloten met zes goals", zei hij daarover. "We hebben ongelofelijk veel goals gemaakt dit kalenderjaar, een record zelfs. Ook vandaag is de ArenA weer aan zijn trekken gekomen. Ook een aantal debutanten die op het scoreformulier komen, dat is toch prachtig."




Tags

hag arena debutanten fox ouderen principes scoreformulier smetje stijl uitvoering winterkampioen wisselingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos