Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'Ik had niet verwacht dat ik mijn basisdebuut zou mogen maken'

22 december 2019 15:12

Ryan Gravenberch was blij met zijn basisdebuut in het eerste elftal van Ajax. "Het voelde lekker. Ik had al een paar minuutjes in de ArenA gespeeld, maar ik had niet verwacht dat ik mijn basisdebuut zou mogen maken. Toch gebeurde het. Ik ben wel blij", aldus Gravenberch.

De middenvelder wist direct te scoren. "Ik kreeg de bal van Dusan en draaide toen weg. Ik dacht deze moet ik scoren, ik moet scoren vandaag. Dan gaat hij erin", zei hij daarover. "Ik wil natuurlijk vaker in Ajax 1 spelen, maar als je bij Jong Ajax moet spelen, moet je daar jezelf ook laten zien. Je moet het uiterste uit jezelf halen en dan wachten op je minuutjes in Ajax 1."

Gravenberch werd gevraagd hoe hij zelf kijkt naar zijn vorm van dit seizoen. "Ik ben in de eerste periode goed begonnen. Ik wil niet zeggen dat het een dipje is, maar daarna ging het een beetje bergafwaarts", zo gaf hij aan. "Daarna kregen we Telstar. Het was niet mijn beste wedstrijd, maar mijn inzet was wel goed. Vandaag kreeg ik weer mijn minuutjes en vandaag ging het beter."
Tags

gravenberch basisdebuut minuutjes arena bergafwaarts dipje jong uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis bergwijn boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst