Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'De jonkies hebben het Ajax-DNA'

22 december 2019 15:07

In gesprek met Fox Sports gaf Dusan Tadic aan blij te zijn met de overwinning tegen ADO Den Haag. "We moesten deze wedstrijd winnen. Dat was belangrijk voor ons", aldus Tadic. "Het was een moeilijke week, maar we krijgen nu rust. In de tweede seizoenshelft moeten we scherp blijven en zorgen dat we kampioen worden."

De aanvoerder was lovend over de talenten die tegen ADO Den Haag de kans kregen. "Zij hebben het Ajax-DNA. Dat is mooi om te zien", zo gaf hij aan. "Dat was mooi voor iedereen op de tribune. Ze hebben het goed gedaan. Ze hadden een goede energie en veel kwaliteit. Nu moeten ze hard blijven werken. Wij als ouderen moeten ze helpen, dan hoop ik dat de jonkies grote spelers gaan worden."

Voor Ajax wacht nu de winterstop. Tadic heeft echter nog geen last van vermoeidheid. "Je moet er elke dag aan werken. Dan is er geen probleem", zei hij daarover. "Iedere minuut en iedere dag is belangrijk voor jouw herstel. Elke minuut moet je jouw rust pakken. Je moet steeds klaar zijn om op het veld te gaan."

Tadic wilde de overwinning opdragen aan Daley Blind. "Het was mooi om te zien van onze fans. Daley is voor ons echt belangrijk", aldus de Serviër. "Ik hoop dat hij snel weer terug komt. Wij kunnen niet zonder hem."




Tags

tadic dna jonkies ado blind fox ouderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht