Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman geeft niets weg over opstelling Ajax

11 augustus 2003 21:14

Ronald Koeman had om 8.30 uur voorafgaand aan de laatste training in het stadion van Grazer AK zijn traditionele persconferentie. Waar de coach van de Oostenrijkers zijn opstelling al prijs gaf, daar wilde Ronald Koeman niets loslaten. De Ajax coach heeft nog wat twijfels over zijn voorhoede. "Zlatan Ibrahimovic kon tegen Haarlem pas weer 45 minuten meespelen. Ik wete niet of hij er al klaar voor is. " De Ajax coach was ook benieuwd om te zien hoe het duo Grygera en Escude zich in de eerste officiele wedstrijd zullen houden. "Zij hebben misschien nog wat tijd nodig om zich 100% in het team in te passen".

Ronald Koeman liet weten dat Ajax dinsdag voor de volle winst zal gaan, zoals altijd. Koeman liet weten na het zien van de laatste wedstrijden voldoende van Grazer AK te weten. Met name het feit dat de Oostenrijkers al in competitie zijn en Ajax het moest doen met een voorbereiding van louter vriendschappelijke duels, zorgt ervoor dat koeman op zijn hoede is voor het duel met de Oostenrijkers.

De Ajax coach waarschuwde ervoor dat Ajax niet in het langzame tempo van de Oostenrijkers mee moet gaan, omdat het dan op standaardsituaties aankomt en de Oostenrijkers gevaarlijk kunnen zijn met hun lange mensen.




Tags

koeman grazer aankomt escude grygera hoede ibrahimovic langzame loslaten voorhoede waarschuwde wete zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper