Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax eindigt 2019 met winst tegen TOP Oss

20 december 2019 21:59
Foto: Pro Shots

Jong Ajax eindigt 2019 met winst tegen TOP Oss; image source: Pro Shots

Jong Ajax blijft uitstekende zaken doen in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond werd op Sportpark De Toekomst TOP Oss met 2-0 verslagen. De ploeg van Mitchell van der Gaag kreeg voldoende kansen en uiteindelijk zorgden Brian Brobbey en Naci Ünüvar voor de treffers. Voor Ünüvar was het zijn eerst doelpunt in het betaald voetbal.

Jong Ajax staat na de zege op gelijke hoogte met koploper Cambuur. De Friezen hebben echter een wedstrijd minder gespeeld, omdat zij zondagmiddag pas in actie komen. De competitie wordt op maandag 13 januari hervat met een uitwedstrijd tegen Jong PSV.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oss unuvar brobbey cambuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Proficiat jongens, wij zijn echt trots op jullie. Wat zou het toch prachtig zijn om met zo’n jong team, met iedere keer weer een andere opstelling kampioen te worden. Misschien komt er wel ruis op de lijn na de winterstop, maar dat zullen we gewoon accepteren.
+2/-0

4 jaar geleden
Wat zou het mooi zijn als Excelsior morgen thuis wint van Cambuur met 2-0 en wij zelf ook winnen van ADO. Dan staan beide teams op de nummer 1 positie ook al is dat maar op basis van doelsaldo. HEERLIJK die gedachte.
+2/-0

4 jaar geleden
De sterkte van jong Ajax is het spelen van wedstrijden met totaal verschillende spelers die het Ajax Systeem door en door kunnen spellen. Een nieuwkomer die het Ajax spel niet beheerst begrijpt meteen waarom hij in jong Ajax moet beginnen. Jammer dat er bij een kampioenschap de status niet veranderd.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos